Ρίχνεται στη μάχη του Παγκοσμίου ο Νανιτζανιάν

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ρίχνεται στη μάχη του Παγκοσμίου ο Νανιτζανιάν

bet365

Ανοίγει αύριο η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος νέων, με τον Βαγέλλη Νανιτζανιάν να καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ουκρανού Βιάτσεσλαβ Χάβριλιουκ, αύριο το απόγευμα στη «Sibur Arena» της Αγίας Πετρούπολης.

Ο Έλληνας Πρωταθλητής ρίχνεται αύριο στη μάχη του Παγκοσμίου στην κατηγορία των +91 κ. και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για μία θέση στους 16 της διοργάνωσης. Ο αθλητής μας θα βρίσκεται στην κόκκινη γωνία του ring, έχοντας στο πλευρό του τον Γιώργο Ελευθεριάδη, που είναι ο Head Coach της ελληνικής αποστολής.

Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν δήλωσε ενόψει της συμμετοχής του: «Το να είμαι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι ένα όνειρο που είχα από παιδί και γίνεται πραγματικότητα. Η προετοιμασία μου πήγε πολύ καλά, νιώθω έτοιμος, δυνατός και πιστεύω στον εαυτό μου.

Ο κάθε αγώνας θα είναι ένας τελικός για εμένα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη και την οικογένεια του ΠΑΟΚ για την ουσιαστική βοήθειά τους, τους χορηγούς μου, τους ανθρώπους της ομάδας μου και όσους με υποστηρίζουν! Υπόσχομαι σε όλους ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να κάνω τους Έλληνες να χαμογελάσουν.»

Ο Νανιτζανιάν και ο προπονητής του βρίσκονται από την περασμένη Κυριακή στη ρωσική πόλη, με τον αθλητή να προπονείται καθημερινά και να έχει προσαρμοστεί στις καιρικές συνθήκες. Την Τρίτη έλαβε χώρα το τεχνικό meeting των προπονητών, στο οποίο παρευρέθηκε ο κ. Ελευθεριάδης, ενώ την Τετάρτη το πρωί πραγματοποιήθηκε ο ιατρικός έλεγχος και η γενική ζύγιση των αθλητών. Ο αθλητής μας ζυγίστηκε 99kg και συμμετέχει στην κατηγορία των +91kg, όπως αναμενόταν.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω live streaming, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε μέσα στην επίσημη σελίδα της AIBA στο Facebook και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube και στο Dailymotion. Γενικότερα θα μπορείτε να αναζητήσετε το link χρησιμοποιώντας το #VSHavryliuk και #YWCH16.

Οι αγώνες του πρωταθλητή μας θα γίνουν αύριο το απόγευμα στο διάστημα 19:00 – 21:00 ώρα Ελλάδος. Περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να βρείτε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τόσο στην επίσημη σελίδα του Βαγγέλη «VanGun» Νανιτζανιάν στο Facebook, όσο και στο vnboxing.com.

 

Τελευταία Νέα