Αναζωπυρώνεται η κόντρα Χόσου-Γκιάρφας...

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Αναζωπυρώνεται η κόντρα Χόσου-Γκιάρφας...

bet365

Η Κατίνκα Χόσου δυναμιτίζει ξανά, τη σχέση της με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ουγγαρίας, Τάμας Γκιάρφας, ζητώντας από την Ομοσπονδία να τον αποδεσμεύσει για ελλιπείς συνθήκες προπόνησης, οι οποίες δεν βελτιώθηκαν ποτέ.

Η Χόσου, η οποία γυμνάζεται από τον Αμερικανό σύζυγο της Σέιν Τάσαπ, άσκησε δριμεία κριτική μέσω ανάρτησης της στο Facebook, στον Γκιάρφας γράφοντας: «Ο Τάμας Γκιάρφας ήταν ο πρώτος, ο οποίος το 2008 μου είπε να σταματήσω να κολυμπάω. Αν εξαρτώταν από αυτόν, η Ουγγαρία θα είχε επιστρέψει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με 3 χρυσά μετάλλια λιγότερα και ένα ασημένιο».

Τα πυρρά της Χόσου στράφηκαν και προς την ομοσπονδία κολύμβησης της χώρας προσθέτοντας: «Δουλεύουν κάνοντας τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ζωή εκτός συστήματος. Αυτό είναι απλώς για γέλια. Εγώ είμαι το ζωντανό παράδειγμα ότι υπάρχει ζωή μετά την Ουγγρική Ομοσπονδία Κολύμβησης. Στην πραγματικότητα εκεί είναι η πραγματική ζωή».

Η απάντηση της ομοσπονδίας, η οποία εις μάτην προσπαθεί εδώ και μήνες να παίξει το ρόλο του Ποντίου Πιλάτου, πέφτουν στο κενό, αναφέροντας: «Οι επικεφαλής της ομοσπονδίας είναι αμήχανοι από τα σχόλια της Κατίνκα Χόσου. Οι κατηγορίες στην κριτική που άσκησε είναι αβάσιμες.

Ο επαγγελματισμός είναι πλήρως αναγνωρισμένος στον αθλητικό κόσμο, όμως η συμπεριφορά του Σέιν Τάσαπ και το στυλ του είναι απαράδεκτα για τον κόσμο της κολύμβησης».

 

Τελευταία Νέα