Χορηγός από την Κύπρο για τον Μπολτ!

Gazzetta team
Χορηγός από την Κύπρο για τον Μπολτ!

bet365

Τη συμφωνία του με έναν ακόμη χορηγό έχει στα χέρια του ο Γιουσέιν Μπολτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, πρόκειται για κυπριακή εταιρία που δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα την εταιρία «XM» που ασχολείται με την παροχή επενδυτικών υπηρεσίων (forex).


Εδρεύει στην Λεμεσό και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη, με αποτέλεσμα την επέκταση των εργασιών της στο εξωτερικό. Παράλληλα διατηρεί γραφεία αντιπροσωπείας σε χώρες στρατηγικής σημασίας όπως η Ουγγαρία και η Ελλάδα, ενώ δραστηριοποιείται συνολικά σε 196 χώρες.


Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τζαμαϊκανός θρύλος του στίβου δεν είναι ο πρώτος από το χώρο του αθλητισμού, που χορηγείται από τη συγκεκριμένη εταιρία, καθώς προηγήθηκε η συμφωνία με την Αλ Νασρ, ομάδα του Ντουμπάι, που μέχρι πρότινος προπονούσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.


Ο Μπολτ θα αποτελέσει τον «πρεσβευτή» της εταιρείας, για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο απόλυτος σπρίντερ στην ιστορία του κλασικού αθλητισμού, λίγες ημέρες μετά τη συμφωνία με την «HTC Corporation», η οποία είναι μια ταϊβανέζικη εταιρία που κατασκευάζει κινητά τηλέφωνα, ανακοίνωσε και τη συνεργασία του μ' έναν ακόμα χορηγό.


Ο μοναδικός Τζαμαϊκανός είναι κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα αγωνίσματα των 100μ., 200μ. και 4Χ100μ. Στους πρόσφατους Ολυμπιακούς του Ρίο, οι οποίοι δήλωσε ότι ήταν οι τελευταίοι του, κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια φθάνοντας συνολικά στα εννέα ολυμπιακά μετάλλια, γράφοντας με χρυσά γράμματα τ' όνομα του στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία Νέα