Γούνας: «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο»

Γούνας: «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο»

Για το χθεσινό (15/11) παιχνίδι απέναντι στην Εθνική ομάδα της Κροατίας μίλησε ο Αλέξανδρος Γούνας, τονίζοντας ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ότι η πρόκριση γίνεται μεν δύσκολη, όχι όμως ακατόρθωτη. 

Γούνας: «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο»

Παράλληλα επεσήμανε το γεγονός ότι οι ίδιοι οι αθλητές ήταν οι πρώτοι που δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοσή τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αλέξανδρος Γούνας: «Δεν μείναμε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας. Δεν πήγαμε όπως κι εμείς οι ίδιοι θα θέλαμε. Δυστυχώς οι Κροάτες ξέφυγαν στο σκορ στο δεύτερο οκτάλεπτο και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να κλείσουμε την ψαλίδα στην συνέχεια.

Υπήρξε μεν αντίδραση σε κάποια σημεία, αλλά δεν κάναμε αυτό που θέλαμε. Ελπίζω στην Αθήνα να είμαστε καλύτεροι και να καταφέρουμε να τους κερδίσουμε. Τέτοιες ομάδες, παγκόσμιας κλάσης, πρέπει να τις κερδίσουμε ώστε να ανεβαίνει το γόητρό μας».

Για την πρόκριση στην τελική φάση: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και έτσι πρέπει να το κοιτάμε. Πρέπει να προσέξουμε και με την Γαλλία και με την Ολλανδία, αλλά ξέρουμε ότι είναι σε διαφορετικό επίπεδο από τους Κροάτες και από εμάς. Γνωρίζουμε ότι η πρόκριση είναι δύσκολη μετά το χθεσινό παιχνίδι, όχι όμως ακατόρθωτη. Τίποτα στον αθλητισμό δεν είναι ακατόρθωτο».

Για το πως επηρέασαν οι απουσίες την Εθνική ομάδα: «Σίγουρα ο Χρήστος (Αφρουδάκης) και ο Μανώλης (Μυλωνάκης) είναι παίκτες εξαιρετικοί, αναγνωρισμένοι στο παγκόσμιο στερέωμα. Χθες είχαμε την παρουσία πολλών νέων παιδιών στην Εθνική. Το θέμα είναι να βρούμε την χημεία μεταξύ μας. Όλα τα πράγματα θέλουν χρόνο και θα δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

 

Best of internet