Με το αριστερό η Εθνική

Gazzetta team
Με το αριστερό η Εθνική

bet365

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο World League η Εθνική, με τους πολίστες του Βαγγέλη Βλάχου να χάνουν από την Κροατία με 11-6.

Κακή εμφάνιση και ήττα για την ανανεωμένη Εθνική μας στο φετινό World League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κροατία και ηττήθηκε με 11-6, έχοντας μόλις 2 στις 7 επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω, με τους γηπεδούχους να έχουν 5/9.

Παρά το σχετικά καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ένα κακό δεύτερο οκτάλεπτο, που αποδείχτηκε καθοριστικό για την τελική αρνητική εξέλιξη, καθώς το επί μέρους σκορ σε αυτό ήταν 4-0 εις βάρος της, με λάθη στην άμυνα και κακές επιλογές στην επίθεση, με αποτέλεσμα να χάνει στο ημίχρονο με 5-1.

Στο τέλος της γ' περιόδου οι Κροάτες προηγήθηκαν με 7-3, οι Έλληνες διεθνείς μείωσαν σε 8-5, αλλά δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Με ένα σερί 3-0 η Κροατία έφτασε στο 11-5 και απλώς η Ελλάδα μείωσε στο τελικό 11-6.

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 11–6

Οκτάλεπτα: 1-1, 4-0, 2-2, 4-3.

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ίβιτσα Τούτσακ): Μπίγιατς, Μάτσαν, Μπουλιούμπασιτς 1, Λόντσαρ 1, Γιόκοβιτς 1, Μπούκιτς 2, Φάτοβιτς, Μπούσλιε 1, Σούκνο 2, Κράπιτς 1, Σέτκα, Γκαρσία 2 , Μάρσελιτς.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Γενηδουνιάς 2, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Φουντούλης, Ποντικέας, Τίγκας, Δελακάς 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 1, Γαλανίδης.

 

Τελευταία Νέα