Ο Lee Westwood κέρδισε το πρώτο Turkish Airlines Drone Golf (vid)

Gazzetta team
Ο Lee Westwood κέρδισε το πρώτο Turkish Airlines Drone Golf (vid)

bet365

Ο Άγγλος πρωταθλητής νίκησε τους Danny Willett και Andrew Johnston κατακτώντας το πολυπόθητο “Captain’s Hat” σε έναν πολύ ιδιαίτερο αγώνα.

Την παραμονή του Turkish Airlines Open Golf, ο Lee Westwood στέφθηκε πρωταθλητής στο πρώτο πρωτάθλημα Drone Golf.

Με το εμβληματικό 16ο χτύπημα από την οροφή μιας εντυπωσιακής βίλας στο Regnum Carya Golf and Spa Resort στην Αττάλεια της Τουρκίας, ο Westwood οδήγησε με δεξιοτεχνία το drone του μέσα από αναρίθμητα εμπόδια, προτού ρίξει τη μπάλα του γκολφ από το drone μέσα στο γήπεδο, για να σφραγίσει με αυτόν τον τρόπο τη νίκη του, κερδίζοντας τους πρωταθλητές Masters Danny Willett και Andrew ‘Beef’ Johnston.

Ο Westwood δήλωσε: «Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου, μία από τις πιο περήφανες στιγμές μου. Είμαι ικανοποιημένος που ξεκίνησα την εβδομάδα μου με μία νίκη. Ήταν πολύ δύσκολο να ξεκινήσω με τόσο δυνατούς ανέμους και χωρίς να έχω κρατήσει ποτέ ένα drone στα χέρια μου, αλλά με τη βοήθεια του drone caddy μου κανείς δεν μπορούσε να με σταματήσει. Ελπίζω να υπερασπιστώ τον τίτλο του Turkish Airlines Drone Golf Championship στην επόμενη διοργάνωση».

Ο δεύτερος νικητής Danny Willet δήλωσε: «Είμαι απογοητευμένος, δεν ήταν η ημέρα μου σήμερα. Ας ελπίσουμε να τα πάω καλύτερα στο γήπεδο του γκολφ αυτή την εβδομάδα».

Σχετικά με τη διοργάνωση του πρώτου πρωταθλήματος Turkish Airlines Drone Golf η κα Seda Kalyoncu, Αντιπρόεδρος Εταιρικής Επικοινωνίας της Turkish Airlines, δήλωσε: «Η Turkish Airlines είναι πολύ περήφανη για τη διοργάνωση του πρώτου πρωταθλήματος Drone Golf και θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον νικητή Lee Westwood. Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που χορηγούμε το Turkish Airlines Open και αυτός ήταν ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να δώσουμε το έναυσμα σε μια λαμπρή εβδομάδα γεμάτη γκολφ. Περιμένουμε να διεξαχθεί ένα φανταστικό τουρνουά».

Το Turkish Airlines Open είναι το πρώτο από τα τρία τουρνουά για τον τελικό του Race to Dubai, με 78 παίκτες να αγωνίζονται για το έπαθλο των 7 εκατομμυρίων δολαρίων, που λαμβάνει χώρα από τις 3 μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Η Turkish Airlines, ο μεγάλος χορηγός του τουρνουά, πετάει σε 292 προορισμούς, 243 διεθνείς και 49 εσωτερικές. Η κορυφαία αεροπορική εταιρεία επιλέχθηκε πρόσφατα για έκτη συνεχόμενη χρονιά ως η καλύτερη στην Ευρώπη, από τα βραβεία Skytrax.

Δείτε το βίντεο του πρώτου τουρνουά Turkish Airlines Drone Golf.

 

Τελευταία Νέα