Συμμορφωμένη η Ελλάδα με τον κώδικα της WADA

Gazzetta team
Συμμορφωμένη η Ελλάδα με τον κώδικα της WADA

bet365

Με επιστολή, η οποία εστάλη από τον WADA στο ΕΣΚΑΝ και κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ανακοινώνεται ότι μετά την πρόσφατη σύσκεψη του WADA για την εξέταση της συμμόρφωσης των μελών, τα θέματα που αφορούσαν το ΕΣΚΑΝ έχουν λυθεί απολύτως.

Γι αυτό το λόγο καμία σύσταση μη-συμμόρφωσης που να αφορά την Ελλάδα και το ΕΣΚΑΝ δεν θα γίνει στο προσεχές Ιδρυτικό Συμβούλιο του WADA.
Ως εκ τούτου αποδεικνύεται, ότι τα πρόσφατα δημοσιεύματα, σε μερίδα του αθλητικού Τύπου, στα οποία γινόταν λόγος περί του αντιθέτου και περί αποβολής του ΕΣΚΑΝ από τον WADA, ήταν αναληθή και δημιουργούσαν στοχευόμενο κλίμα κινδυνολογίας.
Η Αθλητική Ηγεσία συνεχίζει την ανασυγκρότηση του ΕΣΚΑΝ και την υλοποίηση της πολιτικής της στο τομέα της αντιμετώπισης του ντόπινγκ, δυσαρεστώντας τα κυκλώματα που επί χρόνια λυμαίνονταν τον ελληνικό αθλητισμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα