Αποχή από τις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Αποχή από τις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Σε αποχή από τις προπονήσεις προχώρησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι επί μακρόν. 

Αποχή από τις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού

«Το ποτήρι ξεχείλισε για τους παίκτες της ανδρικής ομάδας Πόλο του Παναθηναϊκού, οι οποίοι όπως υποστηρίζουν παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι αθλητές του «τριφυλλιού» εξέδωσαν ανακοίνωση και δημοσιοποίησαν ότι θα απέχουν από τις προπονήσεις, έως να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σήμερα, 14 Νοεμβρίου 2016, αποφασίσαμε ομόφωνα να απέχουμε από τα καθήκοντα μας μέχρι να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις απέναντι μας, έχοντας εξαντλήσει κάθε σταγόνα της υπομονής μας. Σε αυτό το σημείο είναι καλό να παραθέσουμε τα γεγονότα που μας οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Η ομάδα ξεκίνησε προπονήσεις στις αρχές Σεπτεμβρίου, με τους παίχτες που στελέχωναν και πέρυσι την ομάδα να έχουν χρωστούμενα από 20%, μέχρι 40%, ανάλογα την συμφωνία του καθενός.

Τα χρωστούμενα αυτά θα έπρεπε να είχαν εξοφληθεί εντός του καλοκαιριού, όμως για να μην επιβαρυνθεί η αγωνιστική μας παρουσία από τυχόν ελλιπή προετοιμασία, αποφασίστηκε να ξεκινήσουμε κανονικά προπονήσεις, έχοντας λάβει και τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι τα όποια χρέη θα έχουν εξοφληθεί μέχρι τις 20 Οκτώβριου περίπου.

Ο Οκτώβριος μπήκε και μέχρι περίπου τα μέσα του μηνός, είχαν πληρωθεί μονό κάποια ποσά έναντι, για τα χρωστούμενα των παικτών, χωρίς όμως να υπάρχει εξόφληση.

Στο χρονικό εκείνο σημείο, υπήρχε μια ενημέρωση από πλευράς διοίκησης πως υπάρχουν δυσκολίες και πως πλέον δεν μπορεί να προβλεφτεί κάποιο χρονοδιάγραμμα, είτε για τις πληρωμές των περσινών οφειλομένων, είτε για τα  φετινά χρήματα.

Αποφασίσαμε, όλοι μαζί, να συνεχίσουμε κανονικά μέχρι και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας πως είναι ένας αγώνας ειδικών συνθηκών, απέναντι στη φιναλίστ του Champions League και σε μια πολύ εχθρική έδρα. Ο αγώνας αυτός πέρασε και βλέποντας πως δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη, σήμερα πήραμε την απόφαση να απέχουμε έως ότου υπάρξει κάτι νεότερο.

Συνοψίζοντας, για να γίνει πιο εύκολα κατανοητό σε όλους, μέχρι σήμερα, 14 Νοεμβρίου,  οι παίκτες που αγωνιστήκαν και πέρυσι στην ομάδα, ως προς την πλειοψηφία τους, έχουν ακόμα κάποια υπόλοιπα από τα περσινά τους ποσά και δεν έχουν λάβει χρήματα για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι καινούργιοι παίκτες δε, έχουν λάβει έναντι που δεν καλύπτουν το πόσο που αναλογεί σε δόση του ενός μηνός. Αυτά τα γεγονότα μας οδήγησαν στην σημερινή μας απόφαση.

Θέλουμε να τονίσουμε πως δεν στρεφόμαστε απέναντι σε κανέναν Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ούτε στην ΠΑΕ, ούτε στην ΚΑΕ.

Το μονό που θέλουμε να κάνουμε γνωστό είναι το πρόβλημα μας, και ότι κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια υπό τις χειρότερες των συνθηκών. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και εμείς χρειαζόμαστε βοήθεια»

Best of internet