Πανηγύρισε με... μπινελίκια ο ΜακΓκρέγκορ (vid)

Gazzetta team
Πανηγύρισε με... μπινελίκια ο ΜακΓκρέγκορ (vid)

bet365

Είναι δύο φορές πρωταθλητής και μπορεί να λέει ότι θέλει... όπως δήλωσε ο ίδιος!

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έγραψε ιστορία κατακτώντας την δεύτερη ζώνη του στο UFC και φρόντισε να το πανηγυρίσει με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

Αφού πρώτα έβγαλε νοκ άουτ από τον δεύτερο γύρο τον Έντι Άλβαρες, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να βρίζει τους πάντες. «Πού είναι η ζώνη μου, ρε φτηνιάρηδες μπάσταρδοι; Αυτή που φοράω τώρα την έχω καιρό.

Σας έφερα συμφωνία 4,2 δισ. δολαρίων και δεν έχετε να μου δώσετε μια ζώνη; Θέλω μερίδιο στο UFC» φώναξε, με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

Όσο για τον αντίπαλό του, φρόντισε να τον... ταπεινώσει και πάλι, σχολιάζοντας «Ο Έντι είναι καλός μαχητής, αλλά δεν είναι στο επίπεδό μου».

Τέλος, για... κερασάκι στην τούρτα, η απολογία του. Σε ποιον; Σε κανέναν, φυσικά... ««Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να απολογηθώ... σε κανέναν. Ο διπλός πρωταθλητής κάνει και λέει ό,τι θέλει!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα