Περίπατος για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Περίπατος για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

bet365

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη συνέτριψαν Εθνικό και Ρέθυμνο, αντίστοιχα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και ετοιμάζονται για το δεύτερο μεταξύ τους ντέρμπι, ενώ ισόπαλο έληξε το ντέρμπι στην Πάτρα μεταξύ ΑΝΟΓ και ΝΕΠ.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος πόλο Α1 γυναικών, επικρατώντας του Εθνικού στην κοινή τους έδρα, το «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά με 19-4, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη είχαν τον απόλυτο έλεγχο, εξασφαλίζοντας προβάδισμα 9-1 ήδη από το ημίχρον.

Έτσι, οι «Ερυθρόλευκες» στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης, το οποίο θα κρίνει την πρώτη θέση της Α’ Φάσης, με τον Ολυμπιακό να έχει το προβάδισμα μετά την νίκη τους με 12-10 στον πρώτο γύρο.

Πρώτες σκόρερ του αγώνα ήταν η Ασημάκη και η Μπιανκόνι που πέτυχαν από τέσσερα γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 19-4

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-0, 5-0, 5-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πλευρίτου Ελ. 2, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 4, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο 2, Πλευρίτου Ν. 1, Μπιανκόνι 4, Λογοθέτη 1, Νίνου 2,

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βάσιλα 1, Πετάση 1, Γκούζουλα 1, Αποστολίδου 1.

Καταιγιστική η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να φτάσει στην τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών επικρατώντας εκτός έδρας, στο Ηράκλειο του ΝΟ Ρεθύμνου με 15-7

Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου παρότι ξεκίνησα νωθρά στο πρώτο οκτάλεπτο, δεδομένων των δυνατοτήτων τους, πέτυχαν μία ευρεία νίκη, με το μυαλό τους να είναι πλέον στο δεύτερο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας το μειονέκτημα της ήττας τους στο πρώτο παιχνίδι με 10-12.

Από την άλλη, αυτήν ήταν η τέταρτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες για την ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη. Πρώτες σκόρερ του αγώνα ήταν η Έλενα Ξενάκη και η Βασιλική Διαμαντοπούλου με τέσσερα γκολ.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 7-15

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 0-4, 3-3, 1-3

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Σαφέτη 2, Μαυρελλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Φαρμάκη Ελ. 2, Σολανάκη 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Χυδηριώτη 3, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 4, Πάτρα 1, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου 4, Ιωαννίδη 1.

Ισόπαλο το ντέρμπι στην Πάτρα

Ισόπαλο, με 11-11 αναδείχθηκε το πιο αμφίρροπο ματς της 4ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο γυναικών, στην Πάτρα, με τους ΝΕΠ και ΑΝΟ Γλυφάδας να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Αυτήν ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα του Τάσου Πιρπιρή, με τις Πατρινές να γίνονται το φαβορί για την κατάληψη της 2ης θέσης του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών, ενώ η ομάδα των νοτίων προαστίων είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη με την ΝΕΠ προηγείται στο ημίχρονο με 8-7, όμως ο ΑΝΟΓ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 9-8, τρία λεπτά πριν την λήξη της τρίτης περιόδου. Η ΝΕΠ έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία (10-10) στην λήξη του τρίτου οκταλέπτου.

Το φινάλε προμηνύονταν συγκλονιστικό και έτσι ήταν. Οι άμυνες ήταν αυτές που έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τον δρόμο για τα δίχτυα από μία φορά, με το τελικό 11-11 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-11

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 3-3, 2-3, 1-1

ΝΕ Πατρών: Τσιμάρα Ευδ. 1, Μπαλάτσα Μ. 3, Μανέτα Σ. 3, Μπαλάτσα Ν. 2, Πασσά 1, Μπιτσάκου 1.

ΑΝΟ Γλυφάδας: Ελληνιάδη 4, Γρηγοροπούλου 1, Παπαναστασίου Αν. 1, Μαμόγλου 2, Νιαρχάκου 3.

Σπουδαία εμφάνιση ο Τρίτων

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Τρίτων Αμαρουσίου, ο οποίος βρίσκεται στη διεκδίκηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του Β' Ομίλου της Α' Φάσης του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Γυναικών. Η ομάδα του Γιώργου Ιντζέ επικράτησε με το ευρύ 18-3 του Ηλυσιακού στο Μαρούσι.

Από την άλλη ο Ηλυσιακός υπέστη την 4η ήττα του και έχει χάσει κάθε ελπίδα για κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων της Α' Φάσης του πρωταθλήματος.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Όλσεν με 3 γκολ.

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 18-3

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 3-0, 4-2, 6-1

Τρίτων Αμαρουσίου: Τουλουμτζίδου 1, Τζελέπη 2, Μπαλωμενάκη 2, Όλσεν 3, Χατζηκυριακάκη 1, Στρατιδάκη 1, Μαλλιαρού 1, Δημητροκάλη 2, Αργυρού 1, Στρείδη 1, Κούζουνα 2, Δατσέρη 1.

Ηλυσιακός: Σαμαρά 2, Μοτίτη 1

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα