Ποδοσφαιρική καριέρα ετοιμάζεται να κάνει ο Μπολτ!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ποδοσφαιρική καριέρα ετοιμάζεται να κάνει ο Μπολτ!

bet365

Ο Γιουσέιν Μπολτ ετοιμάζεται να κάνει την τελευταία του κούρσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου και όπως δήλωσε στο ΕSPN ετοιμάζεται ξεκινήσει ποδοσφαιρική καριέρα, ξεκινώντας προπονήσεις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο κάτοχος 9 χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη λατρεία του στην Μάτσεστερ Γιουνάιντεντ και το όνειρο του να παίξει στην ομάδα που υποστηρίζει.

«Για μένα το να παίξω στην Μάτσεστερ Γιουνάιντεντ, θα είναι ένα όνειρο που θα γινόταν πραγματικότητα. Θα ήταν επικό», δήλωσε ο 30χρονος σπρίντερ, ο οποίος είναι σε επαφές με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και θα κάνει για δύο ημέρες προπονήσεις με τον τεχνικό της ομάδας, Τόμας Τούχελ.

Προσφάτως ο Μπολτ είχε συναντηθεί με τον Ζοσέ Μουρίνιο στο Ολντ Τράφορντ και αστειευόμενος είπε ότι ακόμα περιμένει τηλέφωνο από τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων».

«Δεν μου έχει κάνει τηλέφωνο ακόμη, αλλά ξέρει ότι πλησιάζει. Νομίζω περιμένει μετά τους Ολυμπιακούς», είχε δηλώσει ο Μπολτ, προσθέτοντας για την επιλογή του Μουρίνιο: «Είμαι πολυ χαρούμενος. Νομίζω ότι ήταν καλή η επιλογή του. Ο Μουρίνιο είναι νικητής. Πραγματικά το πιστεύω. Δουλεύει σκληρά για να κατακτά τίτλους και αυτό ακριβώς χρειαζόταν η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ αυτή τη στιγμή. Χτίζει μία ομάδα και ανυπομονώ να δω μεγάλους παίκτες». .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα