Συμπληρώθηκε ο όμιλος του Ολυμπιακού

Συμπληρώθηκε ο όμιλος του Ολυμπιακού

Συμπληρώθηκε ο όμιλος του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ ο 3ος προκριματικός γύρος του Len Champions League και συμπληρώθηκαν οι δυο όμιλοι με τις 4 ομάδες που έλειπαν.

 

Στον πρώτο όμιλο που συμμετέχει και ο Ολυμπιακός οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι η Ιταλική Μπρέσια και η Ουγγρική OSC Budapest ενώ στον Β’ όμιλο την πρόκριση πήραν η Έγκερ (Ουγγαρία) και το Ανόβερο (Γερμανία).

Η Μπρέσια για να προκριθεί στους ομίλους έπαιξε στον δεύτερο προκριματικό όμιλο με την Σίντεζ Καζάν (15-11), τον Ερυθρό Αστέρα (9-5) και την OSC Budapest (11-11). Στον δεύτερο προκριματικό διασταυρώθηκε με την Γιαντράν, την οποία κέρδισε εντός έδρας 14-5, ενώ στον επαναληπτικό έχασε με 11-8.

Η OSC Budapest ξεκίνησε από τον πρώτο προκριματικό γύρο, στον οποίο αντιμετώπισε την ZP Barendrecht από την Ολλανδία (20-6), και το Αννόβερο από την Γερμανία (12-11). Στον δεύτερο προκριματικό γύρο, οι Ούγγροι αντιμετώπισαν τον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο κέρδισαν εκτός έδρας 8-7.

Στην επόμενη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι με την Σίντεζ Καζάν (11-11) εντός έδρας, ενώ την 3η  αγωνιστική πήραν ισοπαλία μέσα στην Ιταλία από την Μπρέσια (11-11). Στον τρίτο προκριματικό γύρο η OSC Budapest νίκησε την Ιταλική Βερόνα 10-6 εντός έδρας ενώ στην Ιταλία η Βερόνα επικράτησε 13-11. 

Best of internet