Η Σόνια Θεοδωρίδου θα τραγουδήσει τον Ολυμπιακό Ύμνο στο Καλλιμάρμαρο

Gazzetta team
Η Σόνια Θεοδωρίδου θα τραγουδήσει τον Ολυμπιακό Ύμνο στο Καλλιμάρμαρο

bet365

Η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα υψίφωνος, Σόνια Θεοδωρίδου θα τραγουδήσει τον Ολυμπιακό Ύμνο στο Καλλιμάρμαρο το πρωί της Κυριακής στο πλαίσιο του 34ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού.


"Είναι ύψιστη τιμή για έναν καλλιτέχνη να βρίσκεται σε ένα γεγονός που τιμά την πατρίδα του με αυτό τον τρόπο" , μας είπε η Σόνια Θεοδωρίδου, η οποία θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά στην πολύχρονη καριέρα της τους στίχους του Κωστή Παλαμά σε μουσική του Σπύρου Σαμάρα.

"Η συνεργασία μου με όλους τους εμπλεκομένους στη διοργάνωση ήταν άριστη και με μεγάλη χαρά θα δούλευα ξανά μαζί τους", συνεχίζει η σοπράνο, που έχει εμφανιστεί στα σπουδαιότερα θέατρα του κόσμου και στο ρεπερτόριο της οποίας βρίσκονται, μεταξύ άλλων, μεγάλη γκάμα σπουδαίων οπερατικών ρόλων.

Η Σόνια Θεοδωρίδου λοιπόν δίνει ραντεβού με όλους όσους θα κατακλύσουν το πρωί της Κυριακής, 13 Νοεμβρίου, τις μαρμάρινες κερκίδες του Παναθηναϊκού Σταδίου. Και λίγα λεπτά πριν ο πρώτος μαραθωνοδρόμος της φετινής, 34ης διοργάνωσης κόψει το νήμα της νίκης θα ερμηνεύσει τον Ολυμπιακό Ύμνο στο πλαίσιο τελετής στην οποία θα τιμηθούν μεταξύ άλλων οι απόγονοι των πρώτων μαραθωνοδρόμων - του νικητή του Μαραθωνίου της Αθήνας το 1896, Σπυρίδωνα Λούη και του πρώτου δρομέα που τερμάτισε πρώτος στον Μαραθώνιο (λίγες ημέρες νωρίτερα από τον Λούη, στους προκριματικούς αγώνες) Χαρίλαου Βασιλάκου - με αφορμή την συμπλήρωση 120 χρόνων από τη διοργάνωση των Α' Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα. Κι όλα αυτά παρουσία των Ελλήνων Ολυμπιονικών που διακρίθηκαν στη φετινή Ολυμπιάδα, στο Ρίο.

 

Τελευταία Νέα