Στις Σέρρες το τιμ του Γέμελου για τα «Οικονόμεια»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στις Σέρρες το τιμ του Γέμελου για τα «Οικονόμεια»

bet365

Με έξι αθλητές θα ταξιδέψει στις Σέρρες ο Νίκος Γέμελος, για το μίτινγκ, «Οικονόμεια», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου.

Η Κέλλυ Αραούζου, ο Δημήτρης Νέγρης, ο οποίος από φέτος θα αγωνίζεται με το σκουφάκι του Ολυμπιακού (ανήκε στον Ηλυσιακό), οι Παντελής Παντής και Μαρία Λιόση, οι οποίοι επίσης αποτελούν νέα αποκτήματα του ερυθρόλευκου κολυμβητικού τμήματος καθώς και οι Γιώργος Αρνιακός και Μαρία Φιλοπούλου θα βρίσκονται υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή σε έναν από τους πρώτους αγώνες προετοιμασίας της χρονιάς.


Τα «Οικονόμεια», διεξάγονται για 34η χρονιά στη μνήμη του προέδρου του Πανσερραϊκού, Γιώργου Οικονόμου, όπως τόνισε ο έφορος του κολυμβητικού τμήματος, Άκης Γκράτζιος: «Οι αγώνες οι οποίοι διεξάγονται φέτος για 34η χρονιά, έως και πριν τρία χρόνια αφορούσαν αποκλειστικά προαγωνιστικές κατηγορίες 9-12 ετών.

Είχαμε διεθνείς συμμετοχές, με τον αριθμό των παιδιών να φτάνει τα 600. Ωστόσο, εδώ και τρία χρόνια ο αριθμός των προαγωνιστικών συμμετοχών έχει μειωθεί στις 350-400, ενώ έχουμε προσθέσει στο πρόγραμμα και αγωνιστικές κατηγορίες.

Δυστυχώς, παρότι ο Πανσερραϊκός πέρυσι για τρίτη χρονιά ήταν πρώτη επαρχιακή ομάδα στην κατηγορία όπεν, δεν έχει τη δυνατότητα διοργάνωσης κι άλλων αγώνων και ο λόγος είναι οι εγκαταστάσεις.


Διαθέτουμε μία πισίνα 25μ. 5 διαδρομών και παρόλ’ αυτά έχουμε ένα εξαιρετικό τμήμα συγχρονισμένης, ένα επίσης δυνατό τμήμα κολύμβησης ακόμα και πόλο τη στιγμή που δεν υπάρχει τερέν…


Το 2004 είχε ξεκινήσει η κατασκευή ενός κολυμβητηρίου το οποίο σταμάτησε στο σκελετό και παραμένει εγκαταλελειμμένο, με ελάχιστες πιθανότητες να αποπερατωθεί.
Έχουμε μείνει πάρα πολύ πίσω στο θέμα των υποδομών αν και το επίπεδο είναι πολύ. Με τον κύριο Νίκο Γέμελο και τον κύριο Στέριο Συλαίο συνεργαζόμαστε για να ανεβάσουμε το επίπεδο του υγρού στίβου».

Στο πλαίσιο των Αγώνων θα βραβευτούν οι Σπύρος Γιαννιώτης, Κέλλυ Αραούζου, Νίκος Γέμελος, ο παραολυμπιονίκης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και ο προπονητής του, Τάσος Καλλιτσάρης.

*Η «ερυθρόλευκη» κολυμβητική οικογένεια ενισχύθηκε επίσης με τους Παναγιώτη Αλογάκο, Στελλίνα Απλαντή και Λετίσια Καλύβα.

 

Τελευταία Νέα