Kαι στο Λουτράκι η πυγμαχία του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Kαι στο Λουτράκι η πυγμαχία του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας σχολής Πυγμαχίας στο Λουτράκι.

O Σύλλογός μας και ο Αθλητικός Σύλλογος πολεμικών τεχνών “Rhino Club Λουτράκι» επισημοποιούν τη συνεργασία τους, στο πλαίσιο της επέκτασης των σχολών του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ο προπονητής Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. Γιάννης Αϊδινιώτης δήλωσε στο panathinaikos1908.gr:

«Αυτή η συνεργασία αποτελεί την επιστέγαση μιας πολυετούς και αγαστής συνεργασίας με το “Rhino Club Λουτράκι» και υλοποιήθηκε έπειτα από επιθυμία του προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο., Δημήτρη Μπαλτάκου, του οποίου η συμβολή ήταν πολύτιμη. Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε πιστά το πλάνο μας, που είναι η ανάδειξη νέων αθλητών, με αξίες και μαχητική ψυχή».


Ο προπονητής και συνεργάτης μας στο Λουτράκι, Τζίμης Μαυραγάνης δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργαζόμαστε με τον ιστορικότερο Σύλλογο στην Ελλάδα και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να τιμήσουμε το Τριφύλλι. Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον κ. Μπαλτάκο όσο και τον Γιάννη Αϊδινιώτη, με τους οποίους έχουμε εξαιρετική συνεργασία».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δημήτρης Μπαλτάκος ανάμεσα στον αρχιπροπονητή του Συλλόγου μας Γιάννη Αϊδινιώτη (δεξιά) και τον συνεργάτη μας στο Λουτράκι, Τζίμη Μαυραγάνη, στα γραφεία του Ομίλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα