Θλάση ο Γκιώνης, χάνει το ματς με την Ενεμπόν

Gazzetta team
Θλάση ο Γκιώνης, χάνει το ματς με την Ενεμπόν

bet365

Με θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο επέστρεψε ο Παναγιώτης Γκιώνης από το Στόουκ και τον αγώνα με την Αγγλία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι ενοχλήσεις, που ένιωσε ψηλά στο αριστερό πόδι από την προθέρμανση για τον πρώτο του αγώνα με τον Ντρίνκχολ, έγιναν εντονότερες το βράδυ, μετά το τέλος της συνάντησης και γι’ αυτόν τον λόγο επισκέφτηκε ειδικό χτες κατευθείαν με την επιστροφή της εθνικής ομάδας στην Αθήνα.

Η διάγνωση ήταν μικρή θλάση, η οποία όμως πρέπει να τον κρατήσει εκτός δράσης για 4-5 μέρες. Ως εκ τούτου ο κορυφαίος αμυντικός δεν θα ενισχύσει την Μπογκόρια στην αυριανή αναμέτρηση με την Ενεμπόν στη Γαλλία για το Τσάμπιονς Λιγκ και η «μονομαχία» με τον Καλλίνικο Κρεάνγκα σε ευρωπαϊκό διασυλλογικό επίπεδο αναβάλλεται…

Το παιχνίδι πάντως, θα έχει έτσι κι αλλιώς ζωηρό ενδιαφέρον διότι είναι για την 3η αγωνιστική του 3ου γκρουπ με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στη 2η θέση, η οποία δίνει πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Έναρξη στις 21:00 ώρα Ελλάδας (20:00 τοπική) και ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο από το laola1.tv.


Ο Γκιώνης ήταν «ζεστός» στο ματς με τον Ντρίνκχολ και αγωνίστηκε χωρίς πρόβλημα, αλλά αντιμετωπίζοντας τον Πίτσφορντ το πόδι του πίσω τον ενοχλούσε αρκετά. Η κατάσταση ήταν χειρότερη το επόμενο πρωί και μετά την επιστροφή στην Αθήνα και τις ιατρικές συμβουλές άρχισε αμέσως θεραπεία.

Θα την ακολουθήσει τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή και θέλει οπωσδήποτε να προλάβει το World Tour της Αυστρίας την ερχόμενη εβδομάδα (Λιντς 9-13/11). Στόχος του να προπονηθεί πάλι Δευτέρα με Τρίτη και την Τετάρτη ν’ αναχωρήσει για την Αυστρία (όπου είναι ν’ αγωνιστούν επίσης ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και ο Γιάννης Σγουρόπουλος).

Την Τετάρτη ενημέρωσε τους υπεύθυνους της Μπογκόρια ότι δεν μπορεί να πάει στη Γαλλία. Θα τον αντικαταστήσει Πολωνός αθλητής, καθώς από τους δυνατούς Ασιάτες, που έχει αποκτήσει το κλαμπ, μόλις ένας μπορεί να παίζει κάθε φορά. Η Μπογκόρια έχει αγώνα και την Κυριακή για την πολωνική λίγκα, όμως εκεί ήταν έτσι κι αλλιώς κανονισμένο να μην παίξει ο Γκιώνης.

Η γηπεδούχος Ενεμπόν από την άλλη πλευρά θα παρουσιαστεί πλήρης στο αυριανό κρίσιμο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και σαφώς τώρα έχει θεωρητικά περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.

* Ξεχωριστό ρεπορτάζ για το ντέρμπι της εθνικής μας ομάδας με την Αγγλία έκανε η ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (ettu.org), κάτι απολύτως δικαιολογημένο με το σασπένς και τις ανατροπές, που είχε η αναμέτρηση.

Προτάσσει τη μαχητικότητα των «χάλκινων» πρωταθλητών κόσμου, που γύρισαν την κατάσταση από 0-2 και αναφέρεται επιγραμματικά στο τι έγινε στο κάθε ματς σημειώνοντας ότι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στην ήττα όταν ο Σγουρόπουλος προηγήθηκε 10-8 στο 5ο σετ με τον Γουόκερ (επί τη ευκαιρία, ο 21χροος Άγγλος αγωνίστηκε πρώτη φορά με την εθνική ομάδα μπροστά σε συμπατριώτες του).

Σημείο του ρεπορτάζ με ξεχωριστό ενδιαφέρον πάντως, είναι η τεράστια απήχηση, που είχε η ζωντανή μετάδοση στο ίντερνετ από το TheSPORTbible και τη σελίδα του στο facebook. Επισημαίνεται ότι είδαν σταθερά τη δράση περισσότεροι από 2 εκατομμύρια άνθρωποι. Να προσθέσουμε δε, ότι οι Άγγλοι υπεύθυνοι στο Στόουκ είπαν κάποια στιγμή ότι είδαν στις μετρήσεις τους μέχρι και 6 εκατομμύρια viewers για λίγα δευτερόλεπτα!!!

* Στην E.T.T.U. φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του Γκιώνη και του Πίτσφορντ. «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για τις δυο ομάδες και τους φιλάθλους. Όλα τα ματς ήταν πολύ κλειστά. Μικρές λεπτομέρειες τα έκριναν και η Αγγλία χάρηκε στο τέλος. Θα είναι συναρπαστικό όταν θ’ αναμετρηθούμε στην Ελλάδα και θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής, ενώ ο Άγγλος επισήμανε:

«Πάντα παλεύουμε και δεν εγκαταλείπουμε. Ήταν μία εξαιρετική δουλειά όλης της ομάδας, παίξαμε ο ένας για τον άλλον και τα δώσαμε όλα ο ένας για τον άλλον. Είχαμε πολύ κλειστά ματς μετά το 2-0 και τα κερδίσαμε όλα. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά πήραμε τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

* Η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.) δημοσίευσε σήμερα το πρωί στην ιστοσελίδα της τα ranking list του Νοεμβρίου και μετά από λίγες ώρες τα απέσυρε.

Προφανώς διαπίστωσε λάθη, που πρέπει να τα διορθώσει. Μέχρι την επανέκδοση να σημειώσουμε ότι έχουν υπολογιστεί γι’ αυτόν τον μήνα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, όπως και οι δύο πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017 και ότι επανεμφανίζονται στους πίνακες οι Κώστας Παπαγεωργίου, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Κατερίνα Τόλιου και Μαρία Χριστοφοράκη, που είχαν βγει προσωρινά τον Οκτώβριο.

 

Τελευταία Νέα