Στην Κύπρο τα γκρουπ Πομάσκι και Παπούλια

Στην Κύπρο τα γκρουπ Πομάσκι και Παπούλια

Στην Κύπρο τα γκρουπ Πομάσκι και Παπούλια

Στην Κύπρο θα γίνει η προετοιμασία των αθλητών του Γιώργου Πομάσκι. Το γκρουπ του ομοσπονδιακού τεχνικού θα γυμναστεί από 10 έως 26 Νοεμβρίου στη Λευκωσία με στόχο τους αγώνες της χειμερινής περιόδου.

 

Στην Κύπρο θα ταξιδέψουν η Βούλα Παπαχρήστου, ο Λούης Τσάτουμας, η Λίλη Αλεξούλη, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Δημήτρης Μπαλταδούρος και ο Αλέξανδρος Περιστέρης.

Κοινή προετοιμασία με το γκρουπ του Πομάσκι θα κάνει η πρωταθλήτρια των ψηλών εμποδίων Ελισάβετ Πεσιρίδου. Η έκτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αμστερνταμ ξεκίνησε την προετοιμασία της με στόχο τη διοργάνωση του Βελιγραδίου.

Αντίθετα, στην Αθήνα θα μείνει ο Αντώνης Μάστορας, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού. Ο πρωταθλητής του ύψους, ο οποίος είχε αφαιρέσει οστεόφυτα στην περιοχή του αχίλλειου θα εξεταστεί σήμερα από τον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Στην Κύπρο θα κάνει προετοιμασία και το γκρουπ του Νότη Παπούλια. Ο προπονητή των μεσαίων αποστάσεων με τους αθλητές του Αλεξία Πολυκράτη, Χρήστο Παπούλια και Ανέστη Παπούλια θα βρεθούν στη Λευκωσία από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου.

Best of internet