Παυλίδης: «Για το πρεστίζ του συλλόγου»

Gazzetta team
Παυλίδης: «Για το πρεστίζ του συλλόγου»

bet365

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει το Σάββατο την Βουλιαγμένη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, με τον προπονητή της ομάδας, Χάρη Παυλίδη να τονίζει ότι είναι θέμα πρεστίζ.

Η αναμέτρηση με τον ΝΟΒ, θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Λαιμού, θα ξεκινήσει στις 16:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports5HD. Mετά την άνετη επικράτηση κόντρα στον Εθνικό με 18-4 οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα.

Στη διάθεση του Χάρη Παυλίδη, επανέρχεται η Αλεξάνδρα Ασημάκη, αντίθετα θα απουσιάσει η αρχηγός Φιλιώ Μανωλιουδάκη η οποία δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπωρεί.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς σίγουρα δεν είναι ακόμα έτοιμη η ομάδα αλλά ελπίζω να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε.

Ούτως ή άλλως είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια που θα παίξουμε φέτος με τη Βουλιαγμένη, με το συγκεκριμένο να μην έχει βαθμολογική σημασία. Ωστόσο εμείς θέλουμε να κερδίσουμε για το πρεστίζ του συλλόγου»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα