H Aριδαία αγκάλιασε την άρση βαρών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)

Gazzetta team
H Aριδαία αγκάλιασε την άρση βαρών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)

bet365

Η Αριδαία υποδέχτηκε την Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών με ανοιχτές τις αγκάλες κι αυτό αποτυπώθηκε τόσο από τον κόσμο της περιοχής, όσο και από τον Δήμαρχο.

Στην συνέντευξη Τύπου για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων Κορασίδων ο Δημήτρης Μπίνος καλωσόρισε τους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΟΑΒ Πύρρο Δήμα «Θα ήθελα να καλωσορίσω από την μεριά μου τον Πύρρο Δήμα, έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο του αθλητισμού. Στην πρώτη μας συνάντηση ενθουσιάστηκα και συγκινήθηκα όταν είπε ότι η Αριδαία είναι το σπίτι μας. Είναι πολύ σημαντικό να εκφράζεται ένας άνθρωπο όπως ο Πύρρος Δήμας και η Αρση Βαρών και να αναγνωρίζει τη συμβολή της Αριδαίας στο άθλημα. Θέλω να συγχαρώ όσους διαχρονικά έχουν ασχοληθεί με την Αρση Βαρών, γιατί οικοδόμησαν αυτή την εικόνα κι έχουν κάνει την Αριδαία το σπίτι της Αρσης Βαρών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς, οι οποίοι σε δύσκολες στιγμές μπόρεσαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια, ώστε να γίνει το πρωτάθλημα και με αξιοπρέπεια να φιλοξενήσουμε αυτούς τους αθλητές» τόνισε ο δήμαρχος.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Τη συνέχεια πήρε ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης και πρόεδρος της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας: «Η αλήθεια είναι ότι την Αριδαία τη νιώθουμε σαν το σπίτι μας και έχουν γίνει εδώ πολλά πρωταθλήματα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος κι εσείς προσωπικά κ. Δήμαρχε. Θεωρώ ότι μόνο με στήριξη από την τοπική αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς χορηγούς, αλλά και τους Εθνικούς χορηγούς της Ομοσπονδίας όπως ο Ομιλος Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, η COSMOTE και το BREAD FACTORY, μπορούμε να έχουμε αθλητές και εθνικές ομάδες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το πρωτάθλημα, γιατί θα βγει η Εθνική Ομάδα, η οποία θα μας εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η αγάπη και η βοήθειά σας είναι πολύ σημαντική. Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος στο πλευρό μας».

Τέλος το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της τεχνικής Επιτροπής Λάκης Προκοπίδης επεσήμανε: «Οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αποτελούν κριτήριο για τις Εθνικές ομάδας που θα στελεχωθούν και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις. Το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό και θα αγωνιστούν αθλητές με διεθνείς επιτυχίες. Θα ήθελα να καλέσω όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες και ευελπιστώ να γίνουν και νέα Πανελλήνια ρεκόρ».

Τα Πανελλήνια πρωταθλήματα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το απόγευμα και τα συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών, ο Δήμος Αλμπωπίας με την στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ πολύτιμη είναι η συνεργασία των Εθνικών χορηγών της ΕΟΑΒ: Ομιλος Εταιριών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Cosmote και Bread Factory.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα