H απάντηση του Πύρρου στον ΓΓΑ για το ντόπινγκ

Gazzetta team
H απάντηση του Πύρρου στον ΓΓΑ για το ντόπινγκ

bet365

Απάντηση με αιχμές από τον Πύρρο Δήμα στον ΓΓΑ για το θέμα του ντόπινγκ, ενώ ο Ολυμπιονίκης επισήμανε μεταξύ άλλων: «Δεν κάνουμε εκπτώσεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το ντόπινγκ! »

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό ντόπινγκ στην άρση βαρών, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας πήρε θέση, απαντώντας στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό. Ο Πύρρος έγραψε: Κύριε γενικέ γραμματέα (Αθλητισμου), φίλε Ιούλιε. Εμαθα ότι σε θλίβει, σε θυμώνει και σε πεισμώνει το πρόσφατο κρούσμα ντόπινγκ στην άρση βαρων. Χαίρομαι! Εχεις δίκιο κι εμείς είμαστε στο πλευρό σου, ως Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, για να αποδεικνύουμε ότι δεν κάνουμε εκπτώσεις σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το ντόπινγκ!

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Τα λίγα χρήματα που παίρνουμε τα διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά και προς αυτή την κατεύθυνση. Γιατί ως γενικός γραμματέας (Αθλητισμού) θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ο έλεγχος από τον οποίο προέκυψε το τελευταίο θετικό δείγμα έγινε από την Ομοσπονδία μας και όχι από το ΕΣΚΑΝ, με αποκλειστικά δικά μας έξοδα. Άρα πέρα από τη θλίψη και το πείσμα σου μπορείς να εκφράσεις και τη χαρά σου που είμαστε εδώ για να μη σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας και στο ντόπινγκ.

Φίλε Ιούλιε, η Αρση Βαρών έχει πάρει τον δρόμο της ανάπτυξης. Εμείς θα σταθούμε στο πλευρό των καθαρών αθλητών και θα τους επιβραβεύουμε με κάθε τρόπο. Φαντάζομαι και μετά το συνέδριο αντιντόπινγκ που κάνατε πέρυσι στο ΣΕΦ θα έχετε έτοιμη τη συγχαρητήρια ανακοίνωση, καθώς μια ομοσπονδία ακολουθεί πιστά τα όσα με θέρμη είχατε δηλώσει πέρυσι! Που κάνει ελέγχους αντιντόπινγκ, που θέλει τον καθαρό αθλητισμό. Τους ίδιους στόχους υποθέτω ότι έχουμε φίλε γενικε γραμματέα (Αθλητισμού).

Ο Ιούλιος Συναδινός είχε γράψει στο Facebook:

"Μας θλίβει, μας θυμώνει και μας πεισμώνει το νέο κρούσμα ντόπινγκ στην άρση βαρών, ώστε να εντείνουμε τη μάχη απέναντι στους αμετανόητους εμπόρους. Το εργαστήριο, μέσα από πολλές δυσκολίες, θα εξακολουθεί να κάνει το χρέος του και το ΕΣΚΑΝ θα τηρεί απαρέγκλιτα τους νόμους. Αμείλικτα. Πόλεμο στον πόλεμο των ντοπαριστών".

 

Τελευταία Νέα