Λεωνίδης: «Προσβλητική και υποτιμητική για τη νοημοσύνη μου»

Gazzetta team
Λεωνίδης: «Προσβλητική και υποτιμητική για τη νοημοσύνη μου»

bet365

Ο Βαλέριος Λεωνίδης μίλησε για την απομάκρυνσή του από τη θέση του εθνικού προπονητή και την ανακοίνωση που χαρακτήρισε την μετακίνηση σε θέση υπεύθυνου ανάπτυξης ως προαγωγή.

Με ενημέρωση μέσω e-mail ο Βαλέριος Λεωνίδης μετακινήθηκε από εθνικός προπονητής σε υπεύθυνος προπονητής ανάπτυξη και με ανακοίνωσή της η ΕΟΑΒ χαρακτήρισε την κίνηση ως προαγωγή προκειμένου να πέσει το βάρος στις μικρές ηλικίες.

Ο Ολυμπιονίκης με δηλώσεις του στο ΑΠΕ σχολίασε: «Θεωρώ προσβλητική την ανακοίνωση και υποτιμητική για τη νοημοσύνη μου. Αναρωτιέμαι πώς γίνεται από Εθνικός Προπονητής να πάρει κάποιος προαγωγή σε αναπτυξιακό προπονητή. Μάλλον μοιάζει περισσότερο με υποβιβασμό, έτσι δεν είναι; Αλλωστε, αυτά που αναφέρει η ομοσπονδία για τις μικρές ηλικίες τα έκανα ήδη όσο καιρό ήμουν εθνικός προπονητής, με επισκέψεις σε σχολεία, αναζητώντας ταλέντα και δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον σε νέους αθλητές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα