O Πύρρος Δήμας ψηφίζει στα Gazzetta Awards!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
O Πύρρος Δήμας ψηφίζει στα Gazzetta Awards!

bet365

O τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης κι ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών όλων των εποχών, ο σπουδαίος Πύρρος Δήμας ψήφισε για τους καλύτερους της χρονιάς. Δείτε τι επιλογές του...

Ο Πύρρος Δήμας, είναι από την πρώτη χρονιά των Gazzetta Awards πιστός στο ραντεβού του με την ψηφοφορία για τους καλύτερους της χρονιάς, κάτι που επαναλαμβάνει και φέτος!

Για τον κορυφαίο αθλητή είπε: «Νομίζω ότι θα γίνει μάχη μεταξύ του Λευτέρη Πετρούνια και του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Εγώ προσωπικά θα επιλέξω τον Λευτέρη, καθώς δεν έκανε... κοιλιά μετά το χρυσό στο Ρίο και παραμένει κορυφαίος αθλητής στον κόσμο, ενώ κατέκτησε και την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τι να πεις για αυτόν τον αθλητή... Εγώ βέβαια μέσα στους υποψήφιους θα έβαζα και τον δικό μας στην άρση βαρών Βαγγέλη Γαλιατσάτο που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει...»

Για τον κορυφαία αθλήτρια, τόνισε: «Θα έλεγα ότι και εδώ είναι συνέχεια της επιλογής μου στους άνδρες, καθώς η εκπληκτική Κατερίνα Στεφανίδη συνεχίζει να μαγεύει και μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο. Πρώτη και στο Παγκόσμιο του Λονδίνου, απέδειξε ότι πλέον δεν έχει αντίπαλο στο αγώνισμα...»

Για τον προπονητή... δεν αποφάσισε! «Νομίζω ότι πρέπει να μοιράσουμε την πρώτη θέση μεταξύ του Δημήτρη Ράφτη και του Μίτσελ Κρίερ. Πως μπορείς να ξεχωρίσεις τους δύο κόουτς; Χρυσά μετάλλια στην Ευρώπη, χρυσά και στον κόσμο...»

Για την κορυφαία ομάδα είπε: «Θα επιλέξω την Εθνική πόλο νέων ανδρών. Χρυσό στο Παγκόσμιο και μάλιστα μέσα στο Βελιγράδι επί της Σερβίας. Τι άλλο να κάνουν;»

Για τον αθλητή με αναπηρία είπε: «Είναι πάγια η θέση μου σε αυτή την κατηγορία! Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καλύτερους, στα μάτια μου είναι όλοι πρώτοι, όλοι νικητές...»

Και τέλος για το SUSTENIUM Fair Play της χρονιάς επισήμανε: «Θα ψηφίσω την Ακαδημία Νίκης Μιχαήλ γιατί πάντα με συγκινούν τέτοιες πράξεις από παιδιά. Είναι πολύ θετικό να βλέπεις μικρούς αθλητές να μαθαίνουν σωστά τον αθλητισμό και να το εφαρμόζουν στην πράξη!»

Η ψηφοφορία ξεκίνησε. Πάρε και εσύ μέρος!

Το gazzetta.gr συνεχίζει την παράδοση, που εξελίσσεται σε θεσμό, και σε καλεί να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με την ψήφο σου, στην μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, η οποία φέτος γίνεται με την υποστήριξη του Sustenium Plus! Τα ρεκόρ των δύο προηγούμενων ετών, με τις ψήφους πλέον να έχουν σπάσει το φράγμα των 50.000, δείχνουν το μέγεθος της απήχησης και την βαρύτητα αυτών των διακρίσεων για τους Ελληνες και τις Ελληνίδες του αθλητισμού.

Αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και σύλλογοι περιμένουν, όπως αποδείχθηκε περίτρανα και πέρσι μέσα από τα ποσταρίσματά τους στα social media, την δική σου ψήφο για να κερδίσουν μια από τις πιο σημαντικές διακρίσεις, αν όχι τη σημαντικότερη: την ανάδειξή τους στην κορυφή από το κοινό, από τον απλό κόσμο, από τους φιλάθλους, από την μεγαλύτερη αθλητική κοινωνία αναγνωστών στην Ελλάδα!

Φέτος προσθέσαμε και την καλύτερη “fair play” στιγμή της χρονιάς. Σε μια κατηγορία που βρίσκουμε στιγμές από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες στο ποδόσφαιρο, από τις επαγγελματικές και φυσικά από σπορ μικρότερης απήχησης, όπως η πάλη, οι αναγνώστες του gazzetta θα αναδείξουν την fair play στιγμή της χρονιάς και θα καθορίσουν τον νικητή του Sustenium Fair Play Βραβείου.

Για μια ακόμη χρονιά το gazzetta συνεχίζει την παράδοση που δημιουργεί χάρη στην συμμετοχή των δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών του που βρίσκουν νόημα συμμετοχής σε αυτή την ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων και την έχουν αναδείξει στην ψηφοφορία με την μεγαλύτερη βαρύτητα στον ελληνικό αθλητισμό!

Η ψηφοφορία άνοιξε. Οι υποψήφιοι είναι πολλοί, με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις. Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards