Στην κηδεία του Σουλεϊμάνογλου και ο Βαλέριος Λεωνίδης

Στην κηδεία του Σουλεϊμάνογλου και ο Βαλέριος Λεωνίδης

bet365

Ο υπουργός αθλητισμού της Τουρκίας, Οσμάν Μπακ απέστειλε πρόσκληση στον Βαλέριο Λεωνίδη προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του Ναίμ Σουλεϊμάνογλου.

Ο παλαίμαχος Έλληνας ολυμπιονίκης αποτέλεσε τον μεγάλο αντίπαλο του Ναίμ Σουλεϊμάνογλου που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών.

Αμφότεροι είχαν συγκλονίσει με τις προσπάθειες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 στην Ατλάντα εκεί όπου ο «Ηρακλής Τσέπης» κέρδισε το τρίτο του διαδοχικό χρυσό μετάλλιο.

Λεωνίδης και Σουλεϊμάνογλου διατήρησαν επαφές με τον Τούρκο θρύλο του αθλήματος να αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Λεωνίδη έναν σπουδαίο αντίπαλο και άνθρωπο.

Ο Λεωνίδης έπειτα από πρόσκληση του υπουργού αθλητισμού της γειτονικής χώρας Οσμάν Μπακ ταξίδεψε το πρωί της Κυριακής (19/11) για την Κωνσταντινούπολη προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του Ναίμ Σουλεϊμάνογλου.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία να συναντήσει έναν ακόμη θρύλο της τουρκικής άρσης βαρών, τον Χαλίλ Μουτλού, ο οποίος κατέκτησε τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα