Τεόντοσιτς: «Γλυκό σαν σοκολάτα αυτό το μετάλλιο»

Gazzetta team
Τεόντοσιτς: «Γλυκό σαν σοκολάτα αυτό το μετάλλιο»

bet365

Η Σερβία μπορεί να έχασε στον τελικό από τις ΗΠΑ αλλά το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο δεν είναι μικρή υπόθεση οπότε ο Μίλος Τεόντοσιτς δήλωσε χαρούμενος και μόνο που ανέβηκε στο βάθρο.

Σίγουρα θα προτιμούσε βέβαια να βρίσκεται στο πρώτο και όχι στο δεύτερο σκαλί αλλά με τη διαφορά δυναμικότητας που υπήρχε ανάμεσα στην ομάδα του και τους Αμερικανούς γνωρίζει πολύ καλά πως μαζί με τους συμπαίκτες του πέτυχαν ούτως ή άλλως κάτι πολύ σημαντικό.

«Αυτό το μετάλλιο είναι γλυκό σαν σοκολάτα. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι ο ένας για τον άλλο, λόγω του τρόπου, με τον οποίο φτάσαμε να το κερδίσουμε, ανεξάρτητα από την ήττα στον τελικό, όπου η εικόνα μας δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας. Οι συμπατριώτες μας έχουν λόγο να γιορτάσουν. Δεν είναι μόνο η επιτυχία μας, αλλά κι όλα αυτά τα μετάλλια που πήραμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Για δύο εβδομάδες, τουλάχιστον, ελπίζουμε ότι καταφέραμε να ενθουσιάσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Για να έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να παρακολουθούν ριάλιτι σόου», δήλωσε ο Μίλος Τεόντοσιτς μετά τον τελικό.

 

Τελευταία Νέα