Οι Ισπανοί δεν ξεχνούν Σεν Εμετέριο και Μαρκ Γκασόλ (pics)

Gazzetta team
Οι Ισπανοί δεν ξεχνούν Σεν Εμετέριο και Μαρκ Γκασόλ (pics)

bet365

Οι Ισπανοί κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ στο Ρίο και αφιέρωσαν την επιτυχία τους στους δυο απόντες της αποστολής, Φερνάντο Σαν Εμετέριο και Μαρκ Γκασόλ.

Η Εθνική Ισπανίας απέδειξε για μια ακόμη φορά το οικογενειακό κλίμα που «δένει» παίκτες, που αγωνίζονται εδώ και χρόνια μαζί στις περισσότερες μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Αυτή τη φορά υπήρχαν δυο σημαντικοί απόντες και οι υπόλοιποι δεν τους ξέχασαν την ώρα των πανηγυρισμών, μετά τη νίκη επί της Αυστραλίας (88-89) και την κατάκτηση της τρίτης θέσης του ολυμπιακού τουρνουά.

Ο τραυματίας Μαρκ Γκασόλ και ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο, που «κόπηκε» από τη 12άδα που ταξίδεψε στο Ρίο, βρέθηκαν νοητά στο βάθρο μαζί με τους φίλους και συμπατριώτες τους, που κράτησαν φανέλες τους κατά την απονομή και τη φωτογράφιση. Τη φανέλα του Γκασόλ κράτησε ο αδερφός του, Πάου, ενώ του Σαν Εμετέριο ο Σέρχιο Γιούλ.

Ο Σαν Εμετέριο δημοσίευσε συγκινημένος αυτή με τη δική του φανέλα, ευχαριστώντας με την εξής λεζάντα: «Είμαι ενθουσιασμένος αλήθεια! Ευχαριστήσω την ομάδα! Μια λεπτομέρεια που ποτέ δεν ξεχάσω ποτέ!!»

 

Τελευταία Νέα