Σιζέφσκι: «Ο Τεόντοσιτς είναι εκ των κορυφαίων παγκοσμίως»

Σιζέφσκι: «Ο Τεόντοσιτς είναι εκ των κορυφαίων παγκοσμίως»

bet365

Ο Μάικ Σιζέφσκι αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τη Σερβία ενώ αποθέωσε τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Παραμονή του τελικού του Ολυμπιακού τουρνουά και ο Μάικ Σιζέφσκι ανακρίθηκε από τους δημοσιογράφους. Ο προπονητής της αμερικανικής ομάδας ανέφερε αρχικά, «Στον αγώνα της πρώτης φάσης έφτασαν μια… ανάσα από το να μας κερδίσουν, συνεπώς τους σεβόμαστε. Ξέρουμε πόσο καλοί είναι. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κάνει εξαιρετική δουλειά. Πασάρουν πολύ καλά και είναι μια αξιοθαύμαστη αμυντική ομάδα, όπως έδειξαν και κόντρα στην Αυστραλία. Επίσης, ηγούνται από έναν εκ των κορυφαίων όλων των εποχών παγκοσμίως, τον Τεόντοσιτς. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για εμάς».

Ο τεχνικός των ΗΠΑ συνέχισε τονίζοντας πως, «Κάποιες φορές έχουμε πρόβλημα στο να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι κι όχι κάπου άλλου. Επίσης, θα παίξει ρόλο και πως θα τους παίξουμε άμυνα. Σκόραραν 91 πόντους στον πρώτο αγώνα. Θέλουμε μια εμφάνιση χρυσού μεταλλίου. Ελπίζουμε αυτή να είναι η καλύτερη μας εμφάνιση».

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στην πρώτη φάση, αλλά ο Σιζέφσκι θεωρεί πως αυτό είναι καλό... «Το ότι έχουν τεθεί αντιμέτωποι βοηθάει και τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να κάνουμε ορισμένες προσαρμογές καθώς σχεδόν μας νίκησαν την πρώτη φορά».

 

Τελευταία Νέα