Το νέο ρεσιτάλ του Ζάιτσεφ (vids)

Φώτης Καρακούσης
Το νέο ρεσιτάλ του Ζάιτσεφ (vids)

bet365

Η Ιταλία έχανε από τις ΗΠΑ με 19-22 και με ήττα στο σετ αυτό έμενε εκτός τελικού. Ο Ζάιτσεφ πήγε στο σερβίς, έριχνε τον ένα... πύραυλο μετά τον άλλον και η σκουάντρα ατζούρα είναι έτοιμη να πάρει το πρώτο της χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το έχει ξανακάνει κόντρα στους Αμερικανούς ο 28χρονος διαγώνιος.

Τα μεγάλα παιχνίδια τα... καθαρίζουν οι μεγάλοι παίκτες. Στον πρώτο ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, οι ΗΠΑ βρέθηκαν μια ανάσα από το να βρεθούν στον τελικό. Προηγούνταν με 2-1 και με 22-19 στο τέταρτο. Και ενώ όλα έδειχναν ιδανικά για την παρέα του Άντερσον, πήγε στο σερβίς ο Ιβάν Ζάιτσεφ και άλλαξε την ιστορία του φετινού τουρνουά.
Ο διαγώνιος της σκουάντρα ατζούρα αρχικά δυσκόλεψε πολύ τους αντιπάλους τους, στην συνέχεια πήρε και τρεις άσους και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζάιτσεφ είχε... γλεντήσει και πάλι την Αμερική. Συγκεκριμένα το 2014 για το Γουόρλντ Λιγκ είχε πάει στο σερβίς με το σκορ να είναι 21-24 για τις ΗΠΑ και με τέσσερις άσους έκανε πλάκα στους αντιπάλους τους. Θαυμάστε τον και στις δύο μαγικές στιγμές του με τον ίδιο μάλιστα αντίπαλο...

#Italy #Rio #Olympic #volleyball That's why @zaytsev_official is epic, hero and everything! 5 serves, 5 points!!!!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @Beijing (@peterda1990) στις

 

Τελευταία Νέα