Προσπαθεί να μαζέψει τα... αμάζευτα ο Λόχτι

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Προσπαθεί να μαζέψει τα... αμάζευτα ο Λόχτι

bet365

Έπειτα από τα βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι βραζιλιάνικες αρχές και καταρρίπτονται πανηγυρικά οι ισχυρισμοί του Ράιν Λόχτι, περί ένοπλης ληστείας, ο Αμερικανός σταρ της κολύμβησης έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη.

«Θέλω να απολογηθώ για την συμπεριφορά μου το περασμένο σαββατοκύριακο, για το ότι δεν ήμουν προσεκτικός και ειλικρινής για το πώς περιέγραψα τα γεγονότα εκείνο πρωί αλλά το ρόλο που είχα στο να πάρω πάνω μου το φως της δημοσιότητας, μακριά από τους αθλητές που εκπλήρωναν τα όνειρα τους, με τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ήταν η ανακοίνωση του χρυσού Ολυμπιονίκη του Ρίο στα 4x200μ. ελεύθερο, η οποία κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρόσθετε: « Περίμενα να μοιραστώ αυτές τις σκέψεις μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι η νομική κατάσταση είχε αντιμετωπιστεί και μέχρι να είναι ξεκάθαρο ότι οι συναθλητές μου θα έφταναν στην πατρίδα με ασφάλεια».

Μάλιστα, ο Λόχτι κάνει λόγο για «τραυματικό» γεγονός, όταν αδυνατώντας να επικοινωνήσει σε μία ξένη γλώσσα απειλήθηκε από έναν ένοπλο: «Είναι τραυματικό να είσαι αργά έξω με τους φίλους σου σε μία ξένη χώρα –με το εμπόδιο της γλώσσας- και να έχεις έναν άγνωστο να σε σημαδεύει με ένα όπλο και να απαιτεί χρήματα».

 

Τελευταία Νέα