Ναβάρο: «Γιατί να μην κερδίσουμε εμείς τις ΗΠΑ;»

Gazzetta team
Ναβάρο: «Γιατί να μην κερδίσουμε εμείς τις ΗΠΑ;»

bet365

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο θεωρεί πως εάν η Ισπανία παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στον ημιτελικό με τις ΗΠΑ θα έχει την ευκαιρία να περάσει στον τελικό.

Οι Ισπανοί έφτασαν αρκετά κοντά στο να κερδίσουν τους Αμερικανούς τόσο στο Λονδίνο το 2012 όσο και στο Πεκίνο το 2008 και τώρα θα κληθούν να τους αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αυτή αναμένεται να είναι η τελευταία ευκαιρία που θα έχει η παρέα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο και του Πάου Γκασόλ να τους κερδίσει και ο πρώτος θεωρεί πως αυτή τη φορά μπορεί να το κάνει εφόσον δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

«Υπήρξαν άλλες ομάδες σε αυτό το τουρνουά που έφτασαν πολύ κοντά στο να τους νικήσουν, γιατί όχι και εμείς; Ήρθαμε εδώ για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και αν παίξουμε όλα τα χαρτιά μας με τον σωστό τρόπο και παρουσιαστούμε έτοιμοι, τότε γιατί όχι…», τόνισε ο 36χρονος γκαρντ.

Όσο για το ποια θα είναι η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις τους ο Ναβάρο ανέφερε: «Και τις δύο φορές φτάσαμε πολύ κοντά και φέτος διαθέτουμε περισσότερη εμπειρία και ό,τι άλλο χρειάζονται. Όταν τους αφήνεις ανοιχτό γήπεδο, έχουν φτερά και μπορούν πολύ εύκολα να ξεφύγουν. Θα είναι δύσκολο να επιστρέψουμε αν μείνουμε πίσω, αλλά εάν μείνουμε κοντά μέχρι τέλους τότε μπορούμε».

 

Τελευταία Νέα