To μαγικό κοντάρι του Νίκου Γέμελου (pics)

Δήμος Μπουλούκος
To μαγικό κοντάρι του Νίκου Γέμελου (pics)

bet365

To gazzetta.gr αποκαλύπτει τι είναι το μαγικό κοντάρι που κουβαλά σε κάθε ταξίδι, ο προπονητής του Σπύρου Γιαννιώτη, Νίκος Γέμελος! ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ.

Οποιος τον βλέπει στα ταξίδια του για αγώνες στο εξωτερικό, του θυμίζει... μάγο δρυϊδη με τη μαγική του ράβδο. Μόνο που το κοντάρι του Νίκου Γέμελου δεν είναι μαγικό αλλά κάνει καλά τη δουλειά του.

Για την ακρίβεια είναι μία μίξη από... κοντάρι σκούπας με κορυφή βούρτσας βαψίματος που με τις απαραίτητες προσαρμογές έχει μεταμορφωθεί στο κατάλληλο «όπλο» για τον προπονητή της κολύμβησης.

Και τι κάνει με αυτό; Μα φυσικά ανεφοδιάζει τον Σπύρο Γιαννιώτη και την Κέλι Αραούζου στους αγώνες που δίνει στην ανοιχτή θάλασσα. Στην κορυφή βάζει ένα παγούρι γεμάτο νερό και ηλεκτρολύτες και κάθε 2,5 χιλιόμετρα που είναι η ώρα «ανεφοδιασμού» για τους κολυμβητές, με αυτό το ραβδί δίνει το παγούρι στους αθλητές του, που πίνουν μία - δύο γουλιές και συνεχίζουν.

Σε σχέση με τα αντίστοιχα... εργαλεία των περισσοτέρων αντιπάλων του Γιαννιώτη, το συγκεκριμένο ραβδί μοιάζει να έρχεται από τον προηγούμενο αιώνα! Ωστόσο όπως φάνηκε στον αγώνα του Σπύρου Γιαννιώτη, τη δουλειά του, την κάνει μία χαρά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα