Φελπς και Λε Κλος ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα-δίπλα!

Gazzetta team
Φελπς και Λε Κλος ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα-δίπλα!

bet365

Ένα από τα viral video των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, ήταν το... θανάσιμο βλέμμα του Μάικλ Φελπς στον Τσαντ Λε Κλος στο call room πριν από μία κούρσα.

Κανείς τους δεν τοποθετήθηκε για το περιστατικό, αφήνοντας τις φήμες να οργιάσουν ότι οι σχέσεις τους είναι (από αδιάφορες έως) κάκιστες.


Πάντως δεν υπήρξε καν υποψία «ψυχρότητας» όταν οι δυο τους ήλθαν τετ-α-τετ σε εκδήλωση χορηγού εταιρίας (OMEGA) της διοργάνωσης. Προφανώς, θα υποθέσει κανείς, εάν υπήρχαν αρνητικά συναισθήματα, δεν επρόκειτο ποτέ να εξωτερικευτουύν σε ένα τέτοιο event.

Από την άλλη πλευρά, όμως, εάν οι σχέσεις τους ήταν τόσο «κακές» δεν υπήρχε λόγος ο Λε Κλος να πλέξει το εγκώμιο του Αμερικανού θρύλου των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Ο Μάικλ πάντα με ενέπνεε κάθε μέρα. Μου είναι δύσκολο να σκεφτώ ότι αποσύρθηκε. Τον ρώτησα αν πρόκειται να παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο ή παραπάνω. Αλλά τώρα που φεύγει αισθάνομαι πως υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να καταφέρω, όπως ένα παγκόσμιο ρεκόρ για παράδειγμα. Υπάρχουν πολλά ακόμη σε εμένα που ο κόσμος δεν έχει δει ακόμη».

Οσον αφορά το κεντρικό πρόσωπο των Αγώνων, ο Μάικλ Φελπς που συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Νικόλ και τον γιο τους Μπούμερ, δήλωσε: «Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ολοκληρώσει κάποιος την καριέρα του. Πιστεύω ότι είχα κατασταλλάξει στο ότι αύτη ήταν η τελευταία μου φορά. Αυτοί ήταν οι τελευταίοι μου αγώνες. Αυτό περνούσε συνεχώς από το μυαλό μου κάνοντάς με συναισθηματικό».

Παρών στην εκδήλωση κι ένας θρύλος από το παρελθόν. Ο Αλεξάντερ Ποπόφ, κάτοχος 9 Ολυμπιακών Μεταλλιών και επίσης πολλά μέλη της ομάδας κολύμβησης των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Τελευταία Νέα