Iωάννου: «Έκανα έναν από τους πιο ωραίους μου αγώνες»

Gazzetta team
Iωάννου: «Έκανα έναν από τους πιο ωραίους μου αγώνες»

bet365

Ο Κυριάκος Ιωάννου κατέλαβε την 7η θέση στο Ρίο στον τελικό του ύψους και την τελευταία του παράσταση σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με άλμα στα 2.29μ. ο Κύπριος πρωταθλητής έμεινε στην 7η θέση, αφού έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 2.33μ. και έχασε την ευκαιρία να πάρει μία θέση στο βάθρο.

«Έχω τρελαθεί. Αγωνίστηκα σε τέσσερις Ολυμπιακούς, Αθήνα, Πεκίνο, τελικό στο Λονδίνο και 7ος στο Ρίο. Έβαλα ένεση ξυλοκαΐνης σε δύο σημεία για να αγωνιστώ και ήρθα 7ος. Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Έχω παγκόσμια μετάλλια σε κλειστό και ανοικτό στίβο και ήθελα μια καλή θέση σε Ολυμπιάδα. Πλέον νιώθω πλήρης από πλευράς αγώνων», δήλωσε ο Ιωάννου και πρόσθεσε:

«Έκανα έναν από τους πιο ωραίους μου αγώνες. Είχα την ευκαιρία στο 2.33μ. να το περάσω με την πρώτη και να πάω για μετάλλιο. Όμως ήταν πολύ ψηλό το επίπεδο. Τέλος καλό, όλα καλά», τόνισε σχετικά και αφιέρωσε την επιτυχία στο γιο του που έρχεται σε λίγους μήνες:


«Θέλω να αφιερώσω την επιτυχία στη γυναίκα μου. Δεν κατάφερα να της φέρω μετάλλιο, αλλά είμαι σίγουρος πως θα μου δώσει το «χρυσό» γιο σε λίγους μήνες! Αφιερωμένη και στον προπονητή μου Δημήτρη Ευθυμίου, στην οικογένεια μου, τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Ξέρω πως χάρηκαν πάρα πολύ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα