Αναβολή για αύριο για Μάντη - Καγιαλή! (pics)

Αναβολή για αύριο για Μάντη - Καγιαλή! (pics)

Η άπνοια στο Ρίο ντε Ζανέιρο οδήγησε στην αναβολή του αγώνα των Μάντη και Καγιαλή και έτσι το μετάλλιο θα έρθει την Πέμπτη για την Ελλάδα. ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ.

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής έχουν εξασφαλίσει ένα μετάλλιο στα 470 στην ιστιοπλοϊα των Ολυμπιακών Αγώνων και θα έπαιρναν μέρος στη medal race για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι δύο ιστιοπλόοι μας είναι δεύτεροι στη βαθμολογία και υπό προυποθέσεις μπορούν να απειλήσουν ακόμα και τους Κροάτες που προηγούνται, αρκεί να βγουν πρώτοι και η Κροατία να είναι από την 7η θέση ως και την 10η. Μεγάλη μάχη θα γίνει με την Αυστραλία που είναι στην τρίτη θέση με δύο βαθμούς διαφορά.

Ο αγώνας τους ήταν προγραμματισμένοε για τις 20.00 ώρα Ελλάδας αλλά η άπνοια οδήγησε στην αναβολή και η τελευταία ιστιοδρομία μεταφέρθηκε για την Πέμπτη. Αν δεν γίνει και τότε λόγω άπνοιας, τα αποτέλεσματα μένουν ως έχουν και οι Μάντης - Καγιαλής κατακτούν το ασημένιο μετάλλιο.

Toυς Μάντη και Καγιαλή επισκέφτηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα,  ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Αρχηγός Αποστολής Ισίδωρος Κούβελος και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία!