Κοντονής: Σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους Έλληνες

Gazzetta team
Κοντονής: Σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους Έλληνες

bet365

Σε δήλωση του μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τον Σπύρο Γιαννιώτη, ο Σταύρος Κοντονής τόνισε πως η ιστορία χρωστούσε στον Έλληνα κολυμβητή ένα Ολυμπιακό μετάλλιο!

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Η Ελλάδα πανηγυρίζει σήμερα ένα ακόμα μετάλλιο, με τον Σπύρο Γιαννιώτη να κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χλμ ανοικτής θάλασσας σε έναν καθηλωτικό αγώνα που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους Έλληνες.

Η ιστορία χρωστούσε στον Έλληνα κολυμβητή ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, που έλειπε από το σπουδαίο παλμαρέ του, μια και το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το είχε χάσει για μία χεριά.

Σήμερα ο Σπύρος Γιαννιώτης, στην κούρσα που θα έκλεινε την τεράστια καριέρα του, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και κατάφερε να προηγείται μέχρι και τον τερματισμό, όπου εκεί έχασε το χρυσό μετάλλιο στις λεπτομέρειες. Για όλους εμάς όμως ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι ο «χρυσός» πρωταθλητής της ελληνικής κολύμβησης και του ελληνικού αθλητισμού και έτσι θα παραμείνει στις καρδιές μας για πάντα.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον ίδιο, τον προπονητή του Νίκο Γέμελο και σε όσους τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην κορυφή του αθλήματός του».

 

Τελευταία Νέα