Πετρούνιας: «Ναι ρε Ελλάδα...» (vid)

Δήμος Μπουλούκος
Πετρούνιας: «Ναι ρε Ελλάδα...» (vid)

bet365

Θερμή υποδοχή στον Λευτέρη Πετρούνια στο Ολυμπιακό Χωριό από τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής Αποστολής! ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ.

Τα μέλη του αρχηγείου αλλά και αθλητές περίμεναν τον Λευτέρη Πετρούνια στο Ολυμπιακό Χωριό για να τον υποδεχθούν μετά το χρυσό μετάλλιο. Οταν φάνηκε όλοι φώναζαν: «Ελλάς, Ελλάς», τον χειροκροτούσαν και τον αγκάλιαζαν για την τεράστια του επιτυχία.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, είπε: «Στην Αρχαία Ελλάδα έριχναν τα τείχη για τους Ολυμπιονίκες, αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε εδώ, αλλά θα το κάνουμε όταν φτάσουμε στην Αθήνα», με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη να λέει: «Οπως είπα έλα ρε φίλε, τώρα θα πω έλα ρε Ελλάδα. Είμαι ευτυχισμένος, αυτό μόνο!»

Ηταν ακόμα εκεί ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κατσιαδάκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής Ισίδωρος Κούβελος, ο Υπαρχηγός Μανώλης Κολυμπάδης, ο Πρόεδρος της ΕΓΟ Σάκης Βασιλειάδης και πολλοί συναθλητές του Λευτέρη Πετρούνια. Πάντα στο πλευρό του η μητέρα του, εμφανώς συγκινημένη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα