Συγχαρητήρια από Κοντονή σε Πετρούνια

Gazzetta team
Συγχαρητήρια από Κοντονή σε Πετρούνια

bet365

Με δήλωσή του, ο Σταύρος Κοντονής, έδωσε συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια, που έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια, που απόψε γέμισε χαρά και περηφάνια όλη την Ελλάδα. Η χώρα μας πανηγυρίζει το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο χάρη σ’ έναν αθλητή υπόδειγμα, ο οποίος δικαίωσε τις υψηλές προσδοκίες όλων φτάνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και αφού εκτέλεσε άψογα μιας υψηλής δυσκολίας προσπάθεια. Απέδειξε πως δίκαια βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του αθλήματός του, κερδίζοντας την καθολική αναγνώριση ακόμα και από τους πολύ σπουδαίους αντιπάλους που είχε στον αποψινό τελικό. Για μία ακόμη φορά οι Έλληνες αθλητές αποδεικνύουν ότι διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου μπορούν να επιτυγχάνονται, παρά τις πολυποίκιλες δυσκολίες των τελευταίων ετών, με σκληρή δουλειά, αφοσίωση, επιμονή και υπομονή. Ιδιαίτερα για τον Λευτέρη όλα αυτά αποκτούν πολύ μεγαλύτερη σημασία, προσωπικής δοκιμασίας, την οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη διάρκεια της προετοιμασίας του. Συγχαρητήρια στον χρυσό μας Ολυμπιονίκη, τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη, το τιμ που εργαζόταν γύρω του, την Ομοσπονδία της Γυμναστικής και φυσικά εκείνους που στάθηκαν δίπλα του όλο αυτό το διάστημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα