Ερτέλ: «Αν έχω ποτέ την ευκαρία για το NBA...»

Αλέξανδρος Καραλής
Ερτέλ: «Αν έχω ποτέ την ευκαρία για το NBA...»

bet365

Ο Τόμας Ερτέλ ήταν ο κορυφαίος των Γάλλων απέναντι στις ΗΠΑ και σε δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στην πιθανότητα να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Οι «τρικολόρ» έφτασαν πολύ κοντά στο να υποχρεώσουν την «Team USA» στην πρώτη της ήττα στο τουρνουά του Ρίο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόμας Ερτέλ που «άγγιξε» το τριπλ νταμπλ , σημειώνοντας 18 πόντους, 9 ασίστ και 8 ριμπάουντ.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο γκαρντ της Εφές ρωτήθηκε για την πιθανότητα να αγωνιστεί στο «μαγικό κόσμο» του NBA και σχολίασε: «Όλοι έχουν κίνητρο όταν παίζουν απέναντι στις ΗΠΑ, καθώς είναι παγκόσμιοι σούπερ σταρς. Αυτός δεν είναι απαραίτητα ένας στόχος (σσ. το να αγωνιστεί στο NBA) αλλά αν έχω την ευκαιρία... Πάντως δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάω στο NBA επειδή έκανα ένα παιχνίδι σαν το σημερινό.»

Αναφορικά με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και τον Τόνι Πάρκερ, ο 27χρονος πλέι μέικερ τόνισε: «Όταν μπήκα στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, τα πράγματα ήταν μπερδεμένα. Δεν ήμουν συνηθισμένος να παίζω πίσω από έναν τόσο δυνατό παίκτη. Από το προολυμπιακό τουρνουά πριν το Ρίο, η σχέση μας πηγαίνει πολύ καλά. Είχα μεγάλη ευθύνη αυτή τη χρονιά σε μία ομάδα όπως η Αναντολού Εφές με πολύ δυνατούς παίκτες. Είμαι ξεκάθαρα καλύτερος πλέον. Είμαι χαρούμενος που είμαι επέστρεψα στη γαλλική εθνική ομάδα. Έχω φορμαριστεί και ειλικρινά ελπίζω να κερδίσουμε ένα μετάλλιο!»

 

Τελευταία Νέα