Δεν περίμεναν τέτοιον ανταγωνισμό οι ΗΠΑ!

Δεν περίμεναν τέτοιον ανταγωνισμό οι ΗΠΑ!

Οι ΗΠΑ συνεχίζουν αήττητες στο ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο, ωστόσο στα 3 τελευταία ματς του ομίλου έδειξαν να δυσκολεύονται αρκετά να καταβάλουν την αντίσταση των αντιπάλων τους. 

Το γεγονός αυτό έχει ξαφνιάσει και προσγειώσει σε κάποιο βαθμό την «Team USA», κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις τους μετά τη δύσκολη νίκη τους απέναντι στη Γαλλία.

«Στο τέλος της ημέρας κανείς δεν θα σε ρωτήσει κάτι άλλο εκτός από το αν νίκησες», δήλωσε ο κόουτς της Αμερικής, Μάικ Σιζέφσκι μετά τη νέα κακή εμφάνιση της ομάδας του. 

Στο ίδιο μήκος κύμματος κι οι δηλώσεις του Κέβιν Ντουράντ: «Προφανώς όλοι θέλουν από εμάς να κερδίζουμε τους αγώνες με πολλούς πόντους, αλλά δεν θα γίνει έτσι αυτή τη φορά. Θέλουμε το χρυσό μετάλλιο, αυτός είναι ο κύριος στόχος μας», ενώ ο Πολ Τζορτζ εστίασε και στο ποιο είναι το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί:

«Αρχικά νόμιζα ότι θα κυριαρχούσαμε και ότι τα παιχνίδια θα ήταν εύκολα. Ωστόσο, αυτές οι ομάδες είναι αρκετά καλές. Έχουν την πολυτέλεια να είναι μαζί πολλά χρόνια και αυτό είναι εμφανές. Ξέρουν καλά ο ένας τον άλλον και αυτό είναι το κύριο πράγμα που μας διαχωρίζει από αυτούς», είπε μεταξύ άλλων ο σταρ των Πέισερς.