Ασημένιο και πρόταση γάμου για την Χε Ζι

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ασημένιο και πρόταση γάμου για την Χε Ζι

bet365

Η Κινέζα Χε Ζι μπορεί να μην κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 3μ. καταδύσεων όμως φεύγει πανευτυχής από το Ρίο. Ο λόγος είναι ότι μετά την κατάκτηση του αργυρού ο συναθλητής της Κιν Κάι της έκανε πρόταση γάμου, αμέσως μετά την απονομή των μεταλλίων.

Ο Κιν έπεσε στα γόνατα με το που κατέβηκε από το βάθρο η αγαπημένη του και δίπλα στην πισίνα της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, ανοίγοντας παράλληλα, ένα μικρό κόκκινο κουτάκι, το οποίο περιείχε ένα μονόπετρο, αφού της το φόρεσε στο δάκτυλο της πρόσφερε ένα τριαντάφυλλο μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο.

Η μέλλουσα νύφη δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της και αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ έπεσε στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της. Φυσικά το κοινό αποθέωσε το ζευγάρι με χειροκροτήματα και επευφημίες.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κινέζα Σι Τινγκμάο και το χάλκινο η Τάνια Κανιότο. Η 31χρονη Ιταλίδα στην 5η της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες κατάφερε να κατακτήσει δύο μετάλλια, αφού έχει πανηγυρίσει στο Ρίο και ένα ακόμη, ασημένιο στα 3μ. συγχρονισμένης κατάδυσης.

 

Τελευταία Νέα