Σκαρλάτου: «Δεν ήμουν στο Ρίο αρκούμενη μόνο με τη συμμετοχή»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Σκαρλάτου: «Δεν ήμουν στο Ρίο αρκούμενη μόνο με τη συμμετοχή»

bet365

Η Τζέλλη Σκαρλάτου έχοντας δώσει το «παρών» σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες πριν από το Ρίο, πήγε προετοιμασμένη για να κάνει την υπέρβαση. Δεν τα κατάφερε και οι πρώτες στιγμές μετά την απώλεια πρόκρισης στην κούρσα μεταλλίων τη βρίσκουν απογοητευμένη.

Η Ελληνίδα ιστιοπλόος, που αγωνίστηκε στα R:SX δήλωσε στο gazzetta.gr: «Βρέθηκα πολύ μακριά από το στόχο μου, ο οποίος ήταν η δεκάδα. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήμουν ακόμα μέσα στο παιχνίδι για να διεκδικήσω μια θέση στον τελικό. Δυστυχώς τις δύο τελευταίες ημέρες οι κούρσες μου ήταν πολύ μακριά από τις δυνατότητες μου. Δούλεψα πολύ σκληρά, δεν είχα έρθει εδώ αρκούμενη μόνο με την συμμετοχή».

Σχετικά με το πως σκέφτεται την επόμενη ημέρα, η 40χρονη αθλήτρια τόνισε:

«Για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ και να απαντήσω. Η κούραση και η στεναχώρια είναι έντονες αυτές τις στιγμές. Ειδικά σήμερα (σ.σ.:χθες) ήταν από τις πιο δύσκολες μέρες που έχω περάσει. Πρέπει να ήμασταν 5 ώρες στο νερό με πολλή αναμονή σε δύσκολες συνθήκες με μεγάλα κύματα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την οικογένεια και όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη αυτή την προετοιμασία και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Μακάρι να μπορούσα να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη σε εμένα με ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

 

Τελευταία Νέα