Φοβερός τελικός στην δισκοβολία με νικητή τον Χάρτινγκ!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Φοβερός τελικός στην δισκοβολία με νικητή τον Χάρτινγκ!

bet365

Ο Κριστόφ Χάρτινγκ είναι ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στην δισκοβολία, εκτοπίζοντας στην τελευταία του βολή από την κορυφή τον Μαλακόφσκι και τον συμπατριώτη του Γιαζίνσκι!

Ο Χάρτινγκ με επίδοση 68.37μ. είναι ο νικητής στον τελικό της δισκοβολίας, κάνοντας απίστευτη ανατροπή στην τελευταία του βολή. Από την 1η έως και την 5η προσπάθεια ο Πολωνός Πιοτρ Μαλακόφσκι ήταν πρωτοπόρος ξεκινώντας τις προσπάθειες του από τα 67.37 μ.και κάνοντας καλύτερη βολή στην τρίτη προσπάθεια με 67.55μ., ωστόσο στην τελευταία του βολή ο Χάρτινγκ έκανε ατομικό ρεκόρ και δεν επέτρεψε στον Μαλακόφσκι να πατήσει το ψηλότερο σκαλί του βάθρου (είχε αναδειχθεί ασημένιος και στο Πεκίνο).

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ένας ακόμη Γερμανός ο Ντάνιελ Γιαζίνσκι, ο οποίος επίσης κατάφερε να ανέβει στο βάθρο χάρη στην τελευταία του βολή στα 67.05μ., αφήνοντας εκτός τον Μάρτιν Κούπερ, ο οποίος πίστεψε για λίγο στο όνειρο. Ο Εσθονός με βολή στα 66.58 μ. στην τελευταία του βολή, νόμιζε ότι θα κρεμάσει στο λαιμό του ένα μετάλλιο, εις μάτην όμως...

Ο Κριστόφ Χάρτινγκ είναι ο μικρότερος αδελφός του Ρόμπερτ Χάρτινγκ, χρυσού Ολυμπιονίκη της δισκοβολίας στο Λονδίνο, ο οποίος δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος.

 

Τελευταία Νέα