Το όνειρο του Σκούλινγκ που έγινε πραγματικότητα! (pics)

Gazzetta team
Το όνειρο του Σκούλινγκ που έγινε πραγματικότητα! (pics)

bet365

Πριν από 8 χρόνια, ο Τζόζεφ Σκούλινγκ σε ηλικία 13 χρονών έβγαζε φωτογραφία με το πρότυπό του, τον Μάικλ Φελπς. 8 χρόνια μετά έφτασε η στιγμή να τον νικήσει και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!

Ο νέος χρυσός Ολυμπιονίκης στα 100 μ. πεταλούδα είναι ο Τζόζεφ Σκούλινγκ. Ο 21χρονος κολυμβητής από την Σιγκαπούρη, εντυπωσίασε από τα ημιτελικά ακόμα όταν έκανε τον καλύτερο χρόνο. Ωστόσο, η μοίρα του έκρυβε ακόμα μια μεγάλη συγκίνηση στον μεγάλο τελικό, όπου αγωνιζόταν και το μεγάλο του πρότυπο, ο Μάικλ Φελπς!

Ο Σκούλινγκ, μόλις σε ηλικία 13 χρόνων, είχε βγάλει φωτογραφία με τον δικό του... ήρωα. Τον Αμερικάνο κολυμβητή! Αυτή η φωτογραφία κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, καθώς ο 21χρονος πλέον Τζόζεφ, κατάφερε να κερδίσει τον Μάικλ Φελπς στους πρώτους και τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες που κατάφερε να τον έχει αντίπαλο, κάνοντας φυσικά ένα παιδικό όνειρο, πραγματικότητα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα