Κορακάκη: «Τύπωνα μόνη μου την ελληνική σημαία στις μπλούζες μου»

Κορακάκη: «Τύπωνα μόνη μου την ελληνική σημαία στις μπλούζες μου»

Στην αποκάλυψη πως η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν της έδινε ρούχα για να συμμετέχει στους αγώνες της, έκανε η Άννα Κορακάκη...

Η Άννα Κορακάκη και ο πατέρας της, μίλησαν στην εφημερίδα «Καθημερινή», για τα όσα πέρασαν μέχρι η Άννα να φέρει στην Ελλάδα ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι η αποκάλυψη της χρυσής Ολυμπιονίκη πως η ΕΟΕ δεν της έδινε ούτε ρούχα με το εθνόσημο, τα οποία έφτιαχνε μόνη της!

«Μέχρι να πάρω την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Νέων (2014) και να μας δώσει ρούχα η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αγόραζα μπλούζες και τύπωνα την ελληνική σημαία, ώστε να φοράω τα χρώματα της χώρας μου στον αγώνα», λέει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο πατέρας και προπονητής της, θυμάται μια ιστορία της Άννας, που παραλίγο να της στοιχίσει την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ήταν 16 Ιουλίου και είχαμε πάει για προπόνηση. Η Άννα μού ζήτησε να οδηγήσει το μηχανάκι και της είπα να μην το κάνει γιατί σε μία βδομάδα φεύγαμε. Είναι όμως ατίθαση. Μέχρι να μαζέψω τα πράγματα, και πριν προλάβω να τη σταματήσω, ανέβηκε επάνω. Άνοιξε απότομα το γκάζι και η μηχανή την πήρε από κάτω. Πάγωσα. Μου φώναζε να σηκώσω τη μηχανή κι εγώ έβλεπα τα αίματα να κυλάνε από τα πόδια της. Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Όταν τη βοήθησα να σηκωθεί πόναγε παντού. Το αριστερό χέρι δεν κινείτο. Μόνο το δεξί, αυτό που ρίχνει, δεν είχε πάθει ούτε γρατζουνιά. Πήγαμε στο νοσοκομείο και, ευτυχώς, δεν είχε σπάσει τίποτα. Ακόμη όλο το σώμα της είναι γεμάτο μώλωπες».