Ιακωβίδης: «Ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου»

Gazzetta team
Ιακωβίδης: «Ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου»

bet365

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο οποίος σήκωσε 350κ. στην κατηγορία των 85κ. και κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Β γκρουπ, μίλησε για την πρώτη του εμπειρία σε ολυμπιακούς Αγώνες.

Σήκωσες 350κ. είσαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή σου;
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθειά μου. Τα δώσαμε όλα και κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση στο γκρουπ. Ηταν μοναδική εμπειρία να αγωνίζεσαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Πως έζησες αυτή την εμπειρία, είχες άγχος;
«Η αλήθεια είναι ότι ως την πρώτη μου προσπάθεια δεν θυμάμαι τίποτα! Μόλις σήκωσα τα 151κ. ήταν σαν να έφυγαν από πάνω μου 100κ. Από τότε θυμάμαι τα πάντα κι έζησα έντονα τους Αγώνες. Ηταν φοβερή εμπειρία. Συναισθήματα που δεν περιγράφονται εύκολα. Η αντίδραση του κόσμου, το κλίμα, οι κάμερες σε κάνει να νιώθεις σταρ».

Στην τελευταία προσπάθεια ρισκάρατε με τα 197κ.;
«Ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολη προσπάθεια τα 197κ., αλλά έπρεπε να την επιχειρήσω. Αν τα σήκωνα θα πετύχαινα κάτι πολύ καλό. Ξέραμε ότι οι πιθανότητες ήταν 1/1000 αλλά αν θέλεις να κάνεις κάτι πάρα πολύ καλό σε τέτοιους Αγώνες πρέπει να ρισκάρεις».

Τέλος, σε είδαμε να φιλάς την ελληνική σημαία...
«Πάντα φιλάω την ελληνική σημαία πριν τους αγώνες και ειδικά μετά από μεγάλες επιτυχίες ή προσπάθειες. Η ελληνική σημαία αντιπροσωπεύει ιδέες και αξίες εκατομμυρίων χρόνων!».

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

 

Τελευταία Νέα