Γκασόλ: «Νομίζαμε πως δεν ήρθε κανείς να δει το παιχνίδι»

Gazzetta team
Γκασόλ: «Νομίζαμε πως δεν ήρθε κανείς να δει το παιχνίδι»

bet365

Ο Πάου Γκασόλ μίλησε για το περιστατικό με την ελεγχόμενη έκρηξη στον αγώνα της Ισπανίας με την Νιγηρία και ανέφερε πως κανένας από τους παίκτες δεν ήξερε τι είχε συμβεί.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε χωρίς φιλάθλους, καθώς η αστυνομία είχε εντοπίσει ένα ύποπτο πακέτο στις τουαλέτες του γηπέδου και έτσι όταν οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν στο παρκέ αντίκρισαν άδειες εξέδρες.

«Δεν ξέραμε τι είχε συμβεί. Σκεφτήκαμε ότι απλά κανείς δεν ήρθε για τον αγώνα… κι ο αγώνας δεν ήταν τόσο κακός (γέλια). Ακούσαμε μια έκρηξη αλλά δεν καταλάβαμε τι γινόταν. Κανείς δεν μας έδωσε κάποια εξήγηση, αν ήταν πανηγυρισμοί, βεγγαλικά ή ρουκέτες… Πέρασαν περίπου 2-3 λεπτά για να ξεκινήσει ο αγώνας. Τρομάξαμε λίγο, αλλά είδαμε γύρω μας ότι το γήπεδο ήταν άθικτο και το παιχνίδι άρχισε κανονικά. Είμαι χαρούμενος που ήταν υπό έλεγχο και δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό», σχολίασε για την αναστάτωση που προκλήθηκε ο Πάου Γκασόλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα