Τέλος οι πειραματισμοί και μόνο νίκες οι Γάλλοι

Φώτης Καρακούσης
Τέλος οι πειραματισμοί και μόνο νίκες οι Γάλλοι

bet365

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Γαλλία με τους «τρικολόρ» να επικρατούν του Καναδά με 3-0.

Η πρεμιέρα στο Ολυμπιακό τουρνουά ήταν για την Γαλλία τραυματική, με την ομάδα του Τιγί όχι απλά να χάνει από την Ιταλία, αλλά να πραγματοποιεί τραγική εμφάνιση. Από εκείνο το σημείο όμως ο τεχνικός της ομάδας αποφάσισε να σταματήσει τους πειραματισμούς και η ομάδα του μετράει ένα δύο στα δύο, χωρίς μάλιστα να πραγματοποιήσει ούτε μία αλλαγή.

Οι Γάλλοι μετά το Μεξικό επικράτησαν με 3-0 (19-25, 16-25, 19-25) και του Καναδά, πραγματοποιώντας μια ακόμα πειστική εμφάνιση και δείχνοντας πως το κακό πρόσωπο της πρεμιέρας ανήκει στο παρελθόν. Οι Καναδοί από την άλλη μετά τη νίκη-έκπληξη επί των ΗΠΑ μετράνε δύο συνεχόμενες ήττες, αλλά και πάλι έχουν το προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά.

Όσον αφορά τον αγώνα η Γαλλία ήταν καλύτερη και στα τρία σετ και δεν άφησε τον αντίπαλό της να φτάσει τους 20 πόντους σε κάποιο από αυτά. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ενγκαπέθ που σταμάτησε στους 21 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Ρουζιέ με 13. Για τους ηττημένους ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν ο Χογκ που έφτασε τους 11, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος.

Καναδάς-Γαλλία 0-3 (19-25, 16-25, 19-25)

ΚΑΝΑΔΑΣ (Χογκ): Σάντερς 2, Περίν 1, Χογκ Νίκολας 11, Νταφ 3, Σμιτ 9, Βάιγκρας 7 / Μπαν (λ), Βέρχοφ, Μάρσαλ 4, Γουίντερς 2

ΓΑΛΛΙΑ (Τιγί Λ): Ρουζιέ 13, Τονιουτί, Τιγί Κ 6, Ενγκαπέθ 21, Λε Ρου 6, Λε Γκοφ 8 / Γκρεμπάνικοφ (λ)

 

Τελευταία Νέα