Για πλάκα τα δύο, ματσάρα στο τρίτο

Φώτης Καρακούσης
Για πλάκα τα δύο, ματσάρα στο τρίτο

bet365

Το τρία στα τρία έκανε στο Ρίο η Πολωνία. Η ομάδα του Αντιγκά επικράτησε με 3-0 της Αργεντινής με το τρίτο σετ να είναι το καλύτερο της διοργάνωσης καθώς έληξε 37-35.

Και εκεί που στα δύο πρώτα σετ βλέπαμε την Πολωνία να κάνει πλάκα στην Αργεντινή, ήρθε το τρίτο για να αλλάξει εντελώς το ενδιαφέρον στο ματς, Βέβαια και αυτό το κέρδισε η ομάδα του Στεφάν Αντιγκά κάνοντας το τρία στα τρία, αλλά χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ήταν το καλύτερο ως τώρα της διοργάνωσης με τους νικητές να κερδίζουν 37 πόντους για να το κατακτήσουν.

Αν δεν υπήρχε αυτό το σετ θα λέγαμε πως οι Πολωνοί κέρδισαν με άνεση 3-0 (25-21, 25-19, 37-35), αλλά έτσι και αλλιώς η αλήθεια είναι πως ήταν καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια. Με την τρίτη της νίκη η Πολωνία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και βρίσκεται πολύ κοντά και στην πρωτιά του ομίλου. Μια πρωτιά που εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα κριθεί στο ματς με την Ρωσία.

Όσον αφορά την Αργεντινή έχοντας ήδη δύο νίκες έχει εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό την πρόκριση, όμως όπως έδειξε και στο τρίτο σετ θα μπορούσε σήμερα να κάνει κάτι περισσότερο αλλά δεν μπόρεσε. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κλος με 14 και τον ακολούθησαν οι Κούρεκ (12) και Κούμπιακ, Μπιένιεκ από 10. Για τους ηττημένους εξαιρετικός ήταν ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Χοσέ Γκονζάλες που μπήκε αλλαγή και κέρδισε 13 πόντους, όσους και ο Κόντε.

Πολωνία-Αργεντινή 3-0 (25-21, 25-19, 37-35)

ΠΟΛΩΝΙΑ (Αντινγκά): Κούρεκ 12, Κλος 14, Λόματς 2, Κούμπιακ 10, Μίκα 5 Μπιένιεκ 10 / Ζατόρσκι (λ), Κονάρσκι 1, Ντρίζγκα, Μπούσζεκ 6, Νοβακόφσκι

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Βελάσκο): Πογκλαγέν 6, Κόντε 13, Σόλε 8, Λίμα 4, Κρερ 3, Ντε Τσέκο / Γκονζάλεζ Α. (λ), Μπρούνο 4, Γκονζάλεζ Ντ., Γκονζάλεζ Χ. 13, Παλάσιος 1

 

Τελευταία Νέα