Πιο άνετα και από περίπατο η Ρωσία

Φώτης Καρακούσης
Πιο άνετα και από περίπατο η Ρωσία

bet365

Ούτε μια ώρα δεν χρειάστηκε η Ρωσία για να κάμψει την αντίσταση της Αιγύπτου με την ομάδα του Αλέκνο να επικρατεί με 3-0.

Το ότι πριν τον αγώνα ήταν το φαβορί το γνωρίζαμε όλοι. Αυτό που λίγοι περίμεναν ήταν να μπει η Ρωσία τόσο δυνατά και να τελειώσει μέσα σε λιγότερο από ώρα την αναμέτρηση με την Αίγυπτο. Η... αρκούδα επικράτησε με 3-0 (25-11, 25-17, 25-9) παίρνοντας την δεύτερη νίκη της στον δεύτερο όμιλο σε μια αναμέτρηση που υπήρξε ρεκόρ. Συγκεκριμένα οι 9 πόντοι που κέρδισαν οι Αιγύπτιοι στο τρίτο σετ, είναι οι λιγότεροι που έχει κερδίσει ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες (πάντα μιλάμε σε σετ 25 πόντους εννοείται).

Οι Αφρικανοί ήταν κακοί ή για την ακρίβεια δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να κοιτάξουν στα μάτια τους μεγάλους τους αντιπάλους, αλλά από την άλλη έχουν ελπίδες να προκριθούν, καθώς τα πάντα ή έστω τα περισσότερα θα κριθούν στην αναμέτρηση με το Ιράν.

Όσον αφορά τον αγώνα, πραγματικά δεν χρήζει της παραμικρής ανάλυσης, με την διαφορά να είναι τεράστια. Για τους νικητές ο Βόλβιτς είχε 14 πόντους και ο Μιχαΐλοφ 13, ενώ για τους ηττημένους κανείς δεν έφτασε τον διψήφιο αριθμό με τον Μονέιμ να έχει 7.

Τα σετ: 3-0 (25-11, 25-17, 25-9)

ΡΩΣΙΑ (Αλέκνο): Βόλβιτς 14, Μιχαΐλοφ 13, Κλιούκα 6, Βολκόφ Α. 5, Γκρανκίν 3, Τετιούκιν 3 / Βερμπόφ (λ), Βολκόφ Ντ. 4, Άσεφ 3, Μπακούν 1, Κόμπζαρ, Ερμάκοφ

ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Ελσεμρέλι): Μονέιμ 7, Αμπντελχάι 6, Αμπού 5, Αμπντελρεχίμ 2, Αφίφι, Αμπνταλά / Αμπντελάλ (λ), Αμπουελχασάν 1, Μασούντ 1, Χασάν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα