Κορακάκη: «Απαράδεκτο το γκρέμισμα»

Gazzetta team
Κορακάκη: «Απαράδεκτο το γκρέμισμα»

bet365

Η Άννα Κορακάκη δεν μπορούσε να μην σχολιάσει την κατεδάφιση του σκοπευτηρίου που έκανε προπονήσεις, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε κατασκευαστεί πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες όταν και το χρειαζόταν για προπόνηση.

Η Άννα Κορακάκη έφτασε στην Ελλάδα και η ίδια δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό της για το γεγονός ότι γκρεμίστηκε το σκοπευτήριο με το έτσι θέλω χωρίς καν να υπάρξει ενημέρωση, τονίζοντας ότι θα έπρεπε αυτό να είχε γίνει ήδη πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες ώστε να είχε η ίδια την καλύτερη δυνατή πρετοιμασία.

«Με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτή η είδηση! Ήταν μια απαράδεκτη κίνηση! Θα μιλήσω για το θέμα με τον Δήμαρχο, όταν επιστρέψω στην Δράμα. Δεν με ρώτησε κανείς, ουσιαστικά έγινε με το «έτσι θέλω». Πιστεύω ότι το έκαναν επειδή ήταν μια εικόνα που δεν τιμούσε τη δημοτική αρχή. Είχα πράγματα εκεί. Δεν λέω, είναι χρήσιμο να γίνει κάτι καλύτερο, όμως όλα έγιναν τόσο βίαια και βιαστικά. Το ξήλωμα έγινε λίγες ώρες μετά από το πρώτο μετάλλιο. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα προπονήσεις εκεί. Δεν σεβάστηκαν τον χώρο μας. Έπρεπε να κατασκευαστεί ένα νέο σκοπευτήριο αλλά πιο πριν, όταν το χρειαζόμουν. Έπρεπε να γίνει πριν πάω στο Ρίο, όμως δεν το είχα».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην παρουσία των πολλών παιδιών που βρέθηκαν στην υποδοχή της. «Έχω αδυναμία στα μικρά παιδιά και χάρηκα πολύ που τα είδα στην υποδοχή. Ελπίζω αυτές οι επιτυχίες να γίνουν έναυσμα ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και, ειδικότερα, με την σκοποβολή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα