Πάρκερ: «Σούταρα για τη νίκη»

Αλέξανδρος Καραλής
Πάρκερ: «Σούταρα για τη νίκη»

bet365

Μετά τη νίκη της Γαλλίας επί της Σερβίας για την 3η αγωνιστική του ολυμπιακού τουρνουά, οι «τρικολόρ» λογικά θα διασταυρωθούν στα ημιτελικά με τους Αμερικανούς, που ο Πάρκερ θα θελε για πιο μετά.

Ο ηγέτης των «μπλε» χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με δικό του καλάθι και σε δηλώσεις του σε γαλλικά μέσα ανέφερε πως θα ήθελε τους Αμερικανούς στον τελικό, αν και κάτι τέτοιο φαίνεται αδύνατο μετά και την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής του ομίλου.

«Σούταρα για τη νίκη, δεν ήθελα να κάνω airball. Ήταν όνειρο μου ένας τελικός ΗΠΑ-Γαλλία, ωστόσο αυτή είναι η κατάσταση τώρα. Η απόφαση μας ήταν να πάμε για τη νίκη. Οι Σέρβοι επίσης έπαιξαν για τη νίκη!»

Κι ο προπονητής των «τρικολόρ» συμφώνησε με τα λεγόμενα του σταρ των Σπερς σχολιάζοντας για το αν υπήρξε σκοπιμότητα για τις διασταυρώσεις:

«Η ηθική είναι σημαντική. Είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Υπήρξε σεβασμός στην ηθική. Το είδαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο από τον τρόπο που η Σερβία το χειρίστηκε και πως αντέδρασαν οι παίκτες της στη συνέχεια. Οι παίκτες και των δύο ομάδων κατέβαλαν την προσπάθεια που όλοι περίμεναν στο παρκέ. Πιστεύω ότι η άμυνα μας δεν είχε να κάνει σε τίποτα με τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Αυστραλία. Η ομάδα έβαλε μεγάλη πίεση στη μπάλα και πραγματικά θέλει να βελτιωθεί. Η ομάδα μας επέστρεψε», τόνισε ο Κολέ, ενώ κι ο Μπορίς Ντιό εμφανίστηκε προσγειωμένος και διψασμένος για μετάλλιο:

«Δεν κερδίσαμε μετάλλιο. Δεν είναι ώρα να πανηγυρίζουμε, όπως δεν το κάναμε κόντρα στην Κίνα και δεν θα το κάνουμε μέχρι να βάλουμε ένα μετάλλιο στο λαιμό μας!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα